sterownik rolet lora tap

Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

witam
Czy te sterowniki można osuplowac ?

https://pl.aliexpress.com/item/10050015 ... sdBdq&mp=1
Pietras81
Posts: 1812
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Tak
https://pietras-81.aqi.eco/
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

Dzisiaj dojechały. Pomożecie jak to zasuplować.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pietras81
Posts: 1812
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Hej. Poniżej link do softu
https://gui-generic-builder.supla.io/
lub
viewtopic.php?p=96522#p96522

Podczas włączenia trzeba zewrzeć jeszcze masę do IO0
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
https://pietras-81.aqi.eco/
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

Jeden zrobiony , wszystko ok . Ten pin IO0 jest strasznie delikatny , można go łatwo zerwać .
Do zasuplowania jeszcze 18 szt . :D
Dzięki za pomoc .
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

Czy to tak ma być?
Sterowanie przyciskiem fizycznym trzeba trzymać cały czas do otwarcia / zamknięcia rolety?
User avatar
klew
Posts: 8647
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

Wiesiek wrote: Fri Jan 21, 2022 4:26 pm Czy to tak ma być?
Sterowanie przyciskiem fizycznym trzeba trzymać cały czas do otwarcia / zamknięcia rolety?
Jeśli masz przycisk monostabilny, to upewnij się że tak go ustawiłeś w konfiguracji modułu.
Dodatkowo na cloud trzeba ustawić czasy otwierania i zamykania
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

klew wrote: Fri Jan 21, 2022 4:40 pm
Wiesiek wrote: Fri Jan 21, 2022 4:26 pm Czy to tak ma być?
Sterowanie przyciskiem fizycznym trzeba trzymać cały czas do otwarcia / zamknięcia rolety?
Jeśli masz przycisk monostabilny, to upewnij się że tak go ustawiłeś w konfiguracji modułu.
Dodatkowo na cloud trzeba ustawić czasy otwierania i zamykania
Nie mam możliwości wyboru przycisków.
Mam tylko akcje przycisków.
User avatar
lukfud
Posts: 2110
Joined: Thu Nov 23, 2017 11:33 pm
Location: Warszawa

Post

Którą kompilację wrzuciłeś?
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
User avatar
klew
Posts: 8647
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

To się ustawia na stronie konfiguracyjnej modułu, a nie w Cloud
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:

Return to “Sprzęt”