Do tego to będą scenyGang wrote: Thu Oct 21, 2021 6:14 am No i mam prośbę/pomysł. Nie do końca związany z RNW ale z kanałami.
Chciałem sobie ustawić ALL OFF << nie da się. Bo oświetlenie i zasilania nie mogą być w jednej grupie. Mało tego oświetlenie ze ściemniaczami i zwykłe też nie może być razem.
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW RNW-01
-
michael
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Na nic nie czekam bardziej niż na dodanie AT do GUImichael wrote: Thu Oct 21, 2021 6:34 amDo tego to będą scenyGang wrote: Thu Oct 21, 2021 6:14 am No i mam prośbę/pomysł. Nie do końca związany z RNW ale z kanałami.
Chciałem sobie ustawić ALL OFF << nie da się. Bo oświetlenie i zasilania nie mogą być w jednej grupie. Mało tego oświetlenie ze ściemniaczami i zwykłe też nie może być razem.![]()
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Gang
w takim razie rozwiązanie na szybko: Pozwolić przypisać do jednej akcje więcej niż jeden kanał, grupę kanałów.
Da się tak od strony serwera zrobić
Da się tak od strony serwera zrobić
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Będzie się dało jak będą scenyGang wrote: Thu Oct 21, 2021 6:58 am w takim razie rozwiązanie na szybko: Pozwolić przypisać do jednej akcje więcej niż jeden kanał, grupę kanałów.
Da się tak od strony serwera zrobić![]()
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
MadOnion78
Próbowałem dziś klikać dwoma na raz - działa 
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
Lector
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 25 times
Ciąg dalszy mojej walki z RNW-01.
Wszystko zostawiłem na noc podłączone i rano nadal in1 i in2 brak reakcji, in3 i in4 działa dalej poprawnie.
Teraz aby wyeliminować jakąś wadę przycisku roletowego zamieniłem wejścia między dwoma włącznikami.
Ewidentnie mam jakiś wadliwy egzemplarz RNW bo jest to samo in1 i in2 po chwili brak reakcji.
Wydaje mi się, że jak moduł jest zimny (dłuższe odłączenie zasilania) działa kilka minut, jak tylko na chwilę odłącze zasilanie to pada w ciągu minuty.
Wszystko zostawiłem na noc podłączone i rano nadal in1 i in2 brak reakcji, in3 i in4 działa dalej poprawnie.
Teraz aby wyeliminować jakąś wadę przycisku roletowego zamieniłem wejścia między dwoma włącznikami.
Ewidentnie mam jakiś wadliwy egzemplarz RNW bo jest to samo in1 i in2 po chwili brak reakcji.
Wydaje mi się, że jak moduł jest zimny (dłuższe odłączenie zasilania) działa kilka minut, jak tylko na chwilę odłącze zasilanie to pada w ciągu minuty.
Last edited by Lector on Thu Oct 21, 2021 12:25 pm, edited 1 time in total.
Niespełniony automatyk. 
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/
-
and111
@klew możesz odpowiedzieć na moje pytanie o sterowanie grupą bram? Też zadziała dopiero, jak będą sceny?and111 wrote: Wed Oct 20, 2021 10:12 am
Mam inny problem: chciałem ustawić pod przyciskiem zamykanie grupy bram (3 bramy z czujnikiem zamknięcia). Nie mogę zapisać takiej akcji w CLOUD. Nie można też ustawić akcji "Otwórz". Można zapisać jedynie "Otwórz/zamknij".
Czy to celowa blokada? Będzie docelowo możliwość zapisania takiej akcji?
Bramy grupa zamykanie AT.png
-
Gang
skoro i tak masz to na wierzchu może spróbuj sterować N?Lector wrote: Thu Oct 21, 2021 10:24 am Ciąg dalszy mojej walki z RNP-01.
Ewidentnie mam jakiś wadliwy egzemplarz RNP bo jest to samo in1 i in2 po chwili brak reakcji.
druga myśl: często w domach z N są problemy, może spróbuj to podłączyć w jakimś innym miejscu dla samych testów.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli