Zlecę napisanie programu dla MEW-01

Pepcio

Witam
szukam kogoś, kto napisze program(odpłatnie) do zamel mew-1. Ogólnie ma to działać w ten sposób. Mam fotowoltaikę 10 kw i chce dołożyć jeszcze 6 do 8 kW(pompa ciepła bierze więcej w mojej lokalizacji niż średnia dla całej Polski, sezon grzewczy ok 6 miesięcy, dużo pomieszczeń od północy). Program ma sterować grzałkami (3 szt 3000w każda) tak, aby moc oddawana do sieci nie przekraczała 10kw. Kontakt przez forum lub email.
klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

Pepcio wrote: Mon Jan 10, 2022 1:07 pm Witam
szukam kogoś, kto napisze program(odpłatnie) do zamel mew-1. Ogólnie ma to działać w ten sposób. Mam fotowoltaikę 10 kw i chce dołożyć jeszcze 6 do 8 kW(pompa ciepła bierze więcej w mojej lokalizacji niż średnia dla całej Polski, sezon grzewczy ok 6 miesięcy, dużo pomieszczeń od północy). Program ma sterować grzałkami (3 szt 3000w każda) tak, aby moc oddawana do sieci nie przekraczała 10kw. Kontakt przez forum lub email.
W jakim celu ma nie przekraczać 10 kW? Chodzi o utrzymanie rozliczania na 80% zamiast na 70% dla instalacji >10 kWp?
Bo jeśli tak, to to nie ma znaczenia - modernizację instalcji (nowe panele, nowy falownik) i tak trzeba zgłosić. Nie ma znaczenia ile prądu produkujesz.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Pepcio

Tak, taki jest cel. Z tym zgłoszeniem to można łatwo obejść. Chodzi tylko o to, żeby nie wysyłać więcej jak 10 kW

Return to “Ogłoszenia / Giełda / Zlecenia”