Wyleczone
Ps. Jeśli używam dwa z trzech kanałów to ma jakieś znaczenie który jest nieaktywny? Coś mi gdzieś świta, że ustawienie jasności było zapamiętane wg. Kanału 1. (Może jestem w błędzie), chyba ze tak było ale w jakiejś wersji zostało to właśnie zmienione.
