Porównanie w załącznikach
Alternatywne ikonki
-
Krzysztof12
Dla mnie ciut za małe do oryginału.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
elhenio
Ikony są w standardzie 210x156. Wypełniają na 100% szerokość lub wysokość.... jak się trafi to 100% w obu wymiarach... np. brama garażowa
Systemowa grafika np. bramy wypełnia wysokość na 100%, moja nie. Kwestia potrzeb.... mi odpowiada tak jak mam
Innych dla bramy niestety nie mam.
Systemowa grafika np. bramy wypełnia wysokość na 100%, moja nie. Kwestia potrzeb.... mi odpowiada tak jak mam
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Krzysztof12
Dziękujęelhenio wrote: Mon Jan 31, 2022 2:31 pm Ikony są w standardzie 210x156. Wypełniają na 100% szerokość lub wysokość.... jak się trafi to 100% w obu wymiarach... np. brama garażowa
Ikony bardzo ciekawe i odróżniające się jak nic innego nie znajdę pewnie którą użyje
Dziękuję za poświęcony czas i przesłane ikony Pozdrawiam Krzysztof
-
elhenio
Jeżeli chodzi o miejsce to oczywiście staram się wykorzystać cała dostępną powierzchnię.
Biorę też pod uwagę wygląd całościowy.
U mnie brama wjazdowa jest w analogii do garażu... wielkość samochodu... i słupki jakie mam w bramie. Szczebelki zrobiłem klasyczne bo lepiej wygląda
W przypadku bramy garażowej, podwójnej już się nie da zrobić pełnego dopasowania! No, pewnie, że można
... nie lubię określenia "nie da się"
PS Jak by ktoś potrzebował to mam
Biorę też pod uwagę wygląd całościowy.
U mnie brama wjazdowa jest w analogii do garażu... wielkość samochodu... i słupki jakie mam w bramie. Szczebelki zrobiłem klasyczne bo lepiej wygląda
W przypadku bramy garażowej, podwójnej już się nie da zrobić pełnego dopasowania! No, pewnie, że można
PS Jak by ktoś potrzebował to mam
Pozdrawiam
elhenio
elhenio
-
kurus
elhenio A możesz stworzyć taka ikonkę jak w załączniku na 3 jak i na 2 żarówki? Paint przerasta moje zdolności 
Może być bardziej pionowa aby ładnie wypełniła powierzchnię ikony.
Może być bardziej pionowa aby ładnie wypełniła powierzchnię ikony.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time