Alternatywne ikonki

Masz pomysł na funkcjonalność lub koncepcję na rozwój projektu. Opisz wszystko tutaj.
Krzysztof12

Dla mnie ciut za małe do oryginału. ;)
Porównanie w załącznikach
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
elhenio

Ikony są w standardzie 210x156. Wypełniają na 100% szerokość lub wysokość.... jak się trafi to 100% w obu wymiarach... np. brama garażowa
Systemowa grafika np. bramy wypełnia wysokość na 100%, moja nie. Kwestia potrzeb.... mi odpowiada tak jak mam :)
Innych dla bramy niestety nie mam.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
Pietras81
Been thanked: 1 time

Ja mam takie do bramy przesuwnej jak chcesz mogę podeslac
https://pietras-81.aqi.eco/
Krzysztof12

elhenio wrote: Mon Jan 31, 2022 2:31 pm Ikony są w standardzie 210x156. Wypełniają na 100% szerokość lub wysokość.... jak się trafi to 100% w obu wymiarach... np. brama garażowa
Systemowa grafika np. bramy wypełnia wysokość na 100%, moja nie. Kwestia potrzeb.... mi odpowiada tak jak mam :)
Innych dla bramy niestety nie mam.
Dziękuję
Ikony bardzo ciekawe i odróżniające się jak nic innego nie znajdę pewnie którą użyje :P
Dziękuję za poświęcony czas i przesłane ikony Pozdrawiam Krzysztof
Krzysztof12

Pietras81 wrote: Mon Jan 31, 2022 4:42 pm Ja mam takie do bramy przesuwnej jak chcesz mogę podeslac
Cześć, jak będziesz miał chwilę to możesz podesłać. Dziękuje
elhenio

Jeżeli chodzi o miejsce to oczywiście staram się wykorzystać cała dostępną powierzchnię.
Biorę też pod uwagę wygląd całościowy.
U mnie brama wjazdowa jest w analogii do garażu... wielkość samochodu... i słupki jakie mam w bramie. Szczebelki zrobiłem klasyczne bo lepiej wygląda :)
W przypadku bramy garażowej, podwójnej już się nie da zrobić pełnego dopasowania! No, pewnie, że można :) ... nie lubię określenia "nie da się"

PS Jak by ktoś potrzebował to mam :)
Pozdrawiam
elhenio
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać.
kurus

elhenio A możesz stworzyć taka ikonkę jak w załączniku na 3 jak i na 2 żarówki? Paint przerasta moje zdolności :(
Może być bardziej pionowa aby ładnie wypełniła powierzchnię ikony.
Pietras81

Pietras81

Ikonki bramy
Krzysztof12

Pietras81 wrote: Tue Feb 01, 2022 6:58 pm Ikonki bramy
Dzięki - pasują 8-)

Return to “Pomysły i koncepcje”