Bo bez ICH udziału WSPARCIA w rozwój SUPLI, .... ( brak słów).
Jedynie ( od pewnego czasu ) interesuje mnie (tajemnicza
Za szybki jesteśkarnasw wrote: Sun Feb 06, 2022 7:33 am Nie wiem czy się nie pospieszyłem na Raspberry. Miałem trochę zmian w plikach proxy (stały ip w kontenerze i wybór sieci), dodatkowo ustawienie na mariadb bazy danych. Zrobiłem reset git potem pull, zmieniłem konfigurację plików ponownie, upgrade, a wersja w wciąż jest 35. Czy na Pi jeszcze po prostu to nie działa?
Toż to chyba prawie sceny?fracz wrote: Sat Feb 05, 2022 11:07 pm Mam przyjemność poinformować, że po kilkumiesięcznej przerwie dostarczamy nowe wydanie SUPLI - Cloud v2.3.36, Core v2.3.51.
Oto zgrubna lista zmian dotycząca całej infrastruktury:
- nowa akcja "Kopiuj stan kanału" która pozwala na ustawienie stanu kanału lub grupy na podstawie innego kanału
Podbijam... Fw chyba się jeszcze nie pojawiły mimo to na cloudzie nie mogłem tego znaleźć. Chyba że zablokowane do momentu wypuszczenia oprogramowania które to będzie wspierało po stronie urządzeńMadOnion78 wrote: Sun Feb 06, 2022 7:20 am A ta opcja?
- możliwość przełączenia urządzenia w tryb konfiguracji z poziomu clouda (bez fizycznego dostępu do urządzenia); firmware musi wspierać tę funkcję.
Gdzie szukać?![]()