Wczoraj pomagając znajomym w konfiguracji nowego konta spotkałem się z dość mylącym komunikatem, mianowicie dodając nowy smartfon do konta (oczywiście rejestracja urządzeń włączona) aplikacja zgłasza ,,błędny login lub hasło'' smartfon pokazuje się w zakładce i dopiero po przypisaniu mu identyfikatora można się w pełni zalogować.
Samemu przysporzyło mi to trochę zabawy bo niepotrzebnie zmieniałem hasła
Sytuacja identyczna na Androidzie i IOS
