Jak podłączyć do Beninca core 6b
-
tomaszrz
Dziękuję Panowie. Połączenie 2 i 4 rozwiązało wszystkie problemy. Musze tylko pamiętać żeby to zdjąć jak zapragne lampki
. Pozdrawiam
-
arkadiusz285
Witam, dziś podłączyłem do bennica bull 5 bramy przesuwnej Sterownik SBW-01, według schematu, mam zamontowanego koguta ( lampe ostrzegawcza) ale nie był on podpięty pod pierwsze dwa styki SCA i drugi obok niego wiec zrobiłem zworke z 2 styku od lewej do 4 styku od lewej tak jak na schemacie, problem w tym ze nie pokazuje czy brama jest otwarta czy zamknięta, tak to działa normalnie. Czy jakiś inny sposób podłączenia jest możliwy ???
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
arkadiusz285
Poprzednie zdjęcie przez przypadek mi się dodało…
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
arkadiusz285
Jaka lampa ?? Mam tylko koguta żółtego który mruga, żadnej lampy nie mam
-
arkadiusz285
Podłączyłem tak jak na schemacie bez podłączonej żarówki… a do czego ta żarówka ???
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Taka lampaarkadiusz285 wrote: Tue Feb 15, 2022 4:00 pm Jaka lampa ?? Mam tylko koguta żółtego który mruga, żadnej lampy nie mam
https://www.google.com/search?q=lampa+o ... wcza+d&aqs
-
arkadiusz285
No takiego koguta to mam ale nie jest podłączony pod wejście SCA, to jeśli jest ta lampa to podłączyć z tym schematem ???
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
To jeśli nie masz pod wyjście SCA podłączonego koguta to musisz zrobić mostek (ale taki elektryczny, nie drewniany do kurnika
) z kawałka przewodu który łączy drugi zacisk od lewej z czwartym zaciskiem od lewej. Tak jak to jest narysowane zielonym kolorem na schematach, które wklejasz do postu.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl