i u mnie problem
Sterowników rolet 11 więc o jeden za dużo do grupy..
Czy można prosić o pomoc
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
W grupy można łączyć jedynie kanały z identyczną funkcją.krzychunh wrote: Tue Feb 22, 2022 7:48 am Czy jest możliwość łączenia grup urządzeń typu włącznik - sterowanie furtką w lokalnej chmurze ?. Potrzebuje impulsowo za sterować układem a z tych modułów z "Suplą", które posiadam to jedynie jest opcja programowa furtki (czasowo), której nie mogę połączyć z grupą urządzeń wł/wył. Chyba, że jest jakiś sposób aby sterować funkcją wł/wył ("czasowo") na zasadzie impulsu czasowego niecałej sekundy jak w przypadku furtki.
Jeśli sceny rozwiążą problem to ok. Póki co uważam, że fajnie byłoby gdy jednak pewne grupowania pomiędzy zbieżnymi typami byłby możliwe. Przykład: mam na tarasie 3 światła: 2 czasowe (wyłącznik schodowy) i jedno zwykłe (włącznik światła). Nie można przypisać AT do wyłączenia wszystkich na raz jednym przyciskiem :/
Prędzej będą wydane sceny, niż grupowanie "podobnych" kanałówSebek74 wrote: Fri Apr 29, 2022 7:38 amJeśli sceny rozwiążą problem to ok. Póki co uważam, że fajnie byłoby gdy jednak pewne grupowania pomiędzy zbieżnymi typami byłby możliwe. Przykład: mam na tarasie 3 światła: 2 czasowe (wyłącznik schodowy) i jedno zwykłe (włącznik światła). Nie można przypisać AT do wyłączenia wszystkich na raz jednym przyciskiem :/
Pozdrawiam
Czy można by jakoś zignorować "kanały tego samego typu" i móc robić grupę kanałów z kanałów różnego typu?pzygmunt wrote: Mon Nov 12, 2018 10:52 am Grupować można tylko kanały tego samego typu... ale co do bram to grupowanie średnio ma sens.