[email protected] wrote: Sun Jun 05, 2022 12:35 pm
upside down słuzy zapewne do wyboru zamiany otwierania i zamykania w przypadku kiedy źle podlaczylismy i nie chce nam sie puszki otwierac ? dobrze rozumuje ?
Time margin ? nie mam pojecia
In 1/2 config ? nie mam pojecia
hold detection time ? nie mam pojecia
multiclick detection time ? nie mam pojecia
Status led i firmware to oczywiscie wiadoma sprawa
bede wdzieczny za info.
Upside down - jak źle podłączysz przewody to można zmienić na YES aby nie trzeba było ich zamieniać
Time margin - jest to margines czasowy dodawany zawsze gdy całkowicie otwieramy lub zamykamy roletę. Czasami jak ktoś nie ma krańcówek lub z jakiegoś powody nie chce aby przekaźnik był załączony jeszcze przez chwilę po zatrzymaniu przez krańcówkę rolety to taki czas można zmienić.
IN 1/2 config - określa czy z przycisku można przełączyć moduł w tryb konfiguracji czy też nie
Hold detection time - czas detekcji przytrzymania przycisku w przypadku ustawionego wyzwalacza kacji
Multiclick - jeśli zostanie ustawiony wyzwalać akcji np. na podwójne naciśnięcie to tym parametrem można wpływać na czas detekcji
Status LED - możliwość wyłączenia diody LED. Całkowicie lub tylko gdy połączono z serwerem
Firmware - wymuszenie aktualizacji firmware-u. Po sprawdzeniu czy aktualizacja jest dostępna to ustawienie zawsze wraca do stanu "NO"
SUPLA.... Nareszcie w domu.