Sterowanie napędu Nice Robus
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Podłącz multimetr pod a1 i a2 i sprawdź czy aby przy otwieraniu nie traci zasilania. Jeśli traci to prawdopodobnie masz włączone jakieś ustawienia centrali, które wywołują taki efekt.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Adiczq
Pokazuje 35.5, po sterowaniu spada na 33, po kilku próbach ma problem z połączeniem się z wifi.
-
Adiczq
Nie wiem czy to akurat pomogło, ale zmieniłem z 11 14 na 21 24 i narazie działa bez problemu 
-
Adiczq
A masz może jakiś pomysł gdzie by mogło być to zwarcie, ponieważ problem się dzisiaj zaczął powtarzać?
-
Marcoo
(Dodatkowo do Open można podłączyć sterowanie drugim kanałem i otwierać częściowo bramę na ustaloną szerokość np. 1m - kwestia ustawienia w centralce tzw. funkcja furtki.)
Witam
podepnę się pod temat
żeby sterować bramą na 1m podłączyć pod Open, i pod ktore zaciski, możesz rozpisać dokładniej
i mam jeszcze jedno pytanie przy zamkniętej bramie pokazuje bramę zamknietą na 50%, jak to zmienić w aplikacji?
proszę owyrozumialość dopiero zaczynam przygodę z NICE
Witam
podepnę się pod temat
żeby sterować bramą na 1m podłączyć pod Open, i pod ktore zaciski, możesz rozpisać dokładniej
i mam jeszcze jedno pytanie przy zamkniętej bramie pokazuje bramę zamknietą na 50%, jak to zmienić w aplikacji?
proszę owyrozumialość dopiero zaczynam przygodę z NICE