Problem z ROW 04m! POMOCY!
-
Pezetka
No jasne, w domu nie mam innych jak tylko przyciski! Strasznie mnie te moduły irytują. Już myślałem, że jest jakaś poprawa na tych chanel3 w modułach bo w Poniedziałem odpalało się wszystko elegancko. Wczoraj znowu loteria i akcja w toalecie brak światła z przycisku przez 2 godziny. Po za tym w aplikacji nagle nie które kanały świecą się na czarno i są prawie niewidoczne. w Załączeniu przesyłam fotkę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Apka Supli nie ma obecnie wsparcia dla trybu ciemnego. To co masz na ekranie, to coś co wymusił Twój telefon i sam pokolorował inaczej.Pezetka wrote: Wed Nov 09, 2022 9:43 am No jasne, w domu nie mam innych jak tylko przyciski! Strasznie mnie te moduły irytują. Już myślałem, że jest jakaś poprawa na tych chanel3 w modułach bo w Poniedziałem odpalało się wszystko elegancko. Wczoraj znowu loteria i akcja w toalecie brak światła z przycisku przez 2 godziny. Po za tym w aplikacji nagle nie które kanały świecą się na czarno i są prawie niewidoczne. w Załączeniu przesyłam fotkę.
Prawdopodobnie te niektóre ikonki mają jakiś inny kolor ustawiony i telefon go nie odwrócił.
Niestety na wsparcie dla ciemnego trybu trzeba jeszcze trochę poczekać.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Pezetka
Problem na kolejnym 3 kanale już w 4 module row-04! Czy ktoś jest w stanie pomóc w tej kwestii na forum? Gdzie szukać pomocy?
-
Pezetka
na jaką czułość? rozumiem, że należy zmniejszyć oba czasy?
-
Pezetka
zamiana nic nie daje a problemy z 3 kanałem pojawiają się na kolejnych modułach. Dziś już z przycisku wogole nie działa w 3 miejscach
-
Pezetka
tylko "Sensitivity of inputs" nie da się zmienić na jednym kanale tylko w całym module. Aktualnie jest ustawiony normal