Witam, chciałbym wgrać suple do listwy gosund P1. Niestety poprzez tuya convert się nie udało więc trzeba rozbierać i lutować. I tu moje pytanie / prośba czy ktoś mógłby pomoc dokładnie zlokalizować wyjścia rx, tx, gnd i vcc niby są oznaczone na płytce ale i tak nie wiem w które punkty dokładnie się wlutowac, a nie chce czegoś zepsuć.
Załączam zdjęcie gdyby ktoś kto już to robił mógł zaznaczyć właściwe punkty to byłbym wdzięczny. Czy przy wgrywaniu trzeba coś więcej robić czy wystarczy podłączenie zasilania z przytrzymaniem przycisku power??
Supla w gosund P1
-
PuteR
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
and111
-
PuteR
A czy aktualnie wygenerowany soft GG w buliderze za pomocą json lub ten który jest na liście do wyboru daje pełną obsługę tej listwy jak przy oryginalnym czy czegoś brakuje??Goral64 wrote: Wed Feb 01, 2023 7:56 pm Lutuj do tylko modułu, pady odradzam, są za delikatne i przechodzą przez nie obwody. Zerwanie pada = przerwanie obwodu.
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Ponoć nie działa nadal warunkowanie przeciążenia gniazd USB. Reszta śmiga.PuteR wrote: Wed Feb 01, 2023 8:27 pmA czy aktualnie wygenerowany soft GG w buliderze za pomocą json lub ten który jest na liście do wyboru daje pełną obsługę tej listwy jak przy oryginalnym czy czegoś brakuje??Goral64 wrote: Wed Feb 01, 2023 7:56 pm Lutuj do tylko modułu, pady odradzam, są za delikatne i przechodzą przez nie obwody. Zerwanie pada = przerwanie obwodu.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
PuteR
Warunkowanie przeciążenia USB czyli że automatycznie rozłącza jeśli jest przeciążone??
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Tak jest w oryginale. Ja nie przeciążałem USB więc nie wiem czy zadziała. Ale może ktoś już próbował?PuteR wrote: Wed Feb 01, 2023 9:42 pm Warunkowanie przeciążenia USB czyli że automatycznie rozłącza jeśli jest przeciążone??
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
feszter
Po wgraniu Supli i odlutowaniu, przypadkowo mi się zerwał pad z RX, czy to w jakiś sposób umniejsza funkcjonalność listwy?Goral64 wrote: Wed Feb 01, 2023 7:56 pm Lutuj do tylko modułu, pady odradzam, są za delikatne i przechodzą przez nie obwody. Zerwanie pada = przerwanie obwodu.
Przekaźniki wszystkie działają, przyciski również (duży wyłącza USB). W Cloud jeszcze jest na żółto czujnik wyłączony, od czego to jest?
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
feszter wrote: Thu Feb 02, 2023 12:05 pm Po wgraniu Supli i odlutowaniu, przypadkowo mi się zerwał pad z RX, czy to w jakiś sposób umniejsza funkcjonalność listwy?
Przekaźniki wszystkie działają, przyciski również (duży wyłącza USB). W Cloud jeszcze jest na żółto czujnik wyłączony, od czego to jest?
Code: Select all
CSE7766 Rx