Skąd jest ten wykres?
Czy można wyłączyć jakoś podświetlenie led?
Skąd jest ten wykres?
Z serwera zabbix:
Aktualnie nie można. Musiałbym wprowadzić taką zmianę w oprogramowaniu sterownika.
Rozumiem.
Niestety trzeba rozbierać.
Nie rozumiem do końca Twojego opisu, ale prawdopodobnie można to zrobić na skryptach: https://scripts.supla.iogecho wrote: ↑Wed Feb 08, 2023 11:36 am Witam . jestem świeżym użytkownikiem supli i posiadam Gosund SP111.
Czy jest możliwość aby urządzenie podłączone do tego stycznika Gosund w pozycji ON dało możliwość włączenia innego urządzenia supla ale dopiero gdy urządzenie w włączone w styczniku Gosund podejmie większy wydatek energetyczny tzn podejmie pracę z większym prądem ?
Schemat działania jest dosyć prosty. Jakiej mocy jest ten wentylator?gecho wrote: ↑Wed Feb 08, 2023 2:35 pm Inaczej wyjaśnię Mam suszarkę na ubrania z pompą ciepła pod którą jest włączony stycznik z pomiarem SP111. wszystko jest włączone ale dopiero suszarka włączy się np za trzy ...pięć godzin . Suszarka stoi w bardzo zimnym pomieszczeniu więc doprowadziłem pod suszarkę ocieplany przewód wentylacyjny z
Kotłowni gdzie jest ciepło i tam jest wentylator.
Chodzi o to żeby wentylator włączył się wtedy kiedy uruchomi się suszarka a nie chodzi o plus dodatkowo ten czas oczekujący. Suszarkę nie mogę zaingerować ponieważ są plomby
Moze ma ktos pomysł?
Jak napisac scene i czy jest możliwość zeby wentylator wlaczyc dopiero jak wlaczona suszarka podejmie pracę ?