ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LEW-02 :)

Albert

Też jestem użytkownikiem 1F. Taki licznik bardzo by mi się przydał bo w tym roku będę robił pompę ciepła sam. Będzie wykonana z klimatyzatora HAIER TAYGA PLUS 7kW, który juz stoi na tarasie :) do tego wymiennik trochę rur w miedzi, zabezpieczeń i gotowe. Zamontowałbym go w rozdzielni, gdzie będą wnętrzności z jednostki wewnętrznej klimatyzatora, aby mierzyć ile ten potwór zeżre prądu;)
Podszykowalem już wstępnie PZEMa ale dużo plątaniny kabli z nim będzie🥲

Jak się załapię na testy, to obiecuje wrzucić relację z budowy Pompy ciepła DIY👌🏼😎😎😎

Popełniłem temat o mojej Pompie Ciepła, zatem aktualizuję posta i tutaj :D

-> viewtopic.php?t=13158
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Albert on Fri May 19, 2023 5:47 am, edited 2 times in total.
Zibi87

Witam ;)
Kupiłem niedawno Lew-01 i chętnie porównałbym go z nowym modelem -Lew-02. Posiadam jednofazową instalację z fotowoltaiką. Przy wspomnianym modelu Lew-01 z pomiarem bezpośrednim 16A to za mało aby móc w pełni z niego korzystać. Chciałbym założyć i sprawdzić Wasz nowy produkt w swojej małej rozdzielni. Super rozwiązane z przekładnikiem prądowym, który idealnie sprawdzi się w mojej instalacji;)

Pozdrawiam ;)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Zibi87 on Tue Apr 25, 2023 9:06 pm, edited 1 time in total.
Vallhalen

To jaaaa tym razeeem ! :ugeek: :D :D :D :ugeek: Będzie testowane w opór w mieszkaniu!
Zawsze pozytywny :)
Trochę Shelly + Supla + Zamel + Tradfri z Ikea z żarówkami + google home.
jaceknasierowski

Chętnie przetestuję. Do tej pory montowałem MEW-01 we wszystkich instalacjach. U siebie w mieszkaniu posiadam 3 fazowy, głównie do kontroli kosztów ogrzewania i klimatyzacji. LEW-02 warto będzie proponować instalować w mieszkaniach,gdzie króluje jeszcze instalacja 1faz (zwłaszcza wynajmowanych). Świetna sprawa do kontroli online. Obecnie jeszcze montuję stare tarczowe (podliczniki). Wasze rozwiązanie to tylko jeden moduł do mieszkaniowej rozdzielnicy.
Last edited by jaceknasierowski on Fri Apr 28, 2023 1:24 pm, edited 1 time in total.
sowa1258

Chętne skorzystam przyda się na działce
spspro

[email protected] do testów może tym razem
marcoo300681

Witam. Chętnie przetestuję wasze nowe urządzenie LEW-02 Obecnie chciałbym założyć ten pod licznik do pompy głębinowej w nowo powstającej u mnie studni, chciałbym przetestować czy będzie mi wychodziła woda taniej niż z wodociągów pompując własną. Na codzień używam licznika Mew - 01 w budynku mieszkalnym
Kamild0

Chętnie przetestuje nowe urządzenie :)
Aktualnie posiadam MEW-01, jednofazowy przydał by się do monitorowania szafy rack bo się tam trochę tego uzbierało. Do testów mógłbym podłączyć pod rekuperator, mam w aplikacji zużycie więc jestem w stanie porównac czy LEW liczy poprawnie:)
Jeśli wspiera mqtt to też jestem w stanie przetestować i podzielić się wynikami :)
Także bardzo proszę o sztukę do testów:)
Suntec

Panie Mirosławie,

Chętnie przetestujemy Państwa produkt, aby dodać go do oferty w celu montażu w instalacjach u naszych Klientow. Zapraszam do kontaktu pod adresem e-mail [email protected]

Dziękuję i pozdrawiam,
Grzegorz Romaniuk
zzrr
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Witam
Posiadam LEW-01 jako podlicznik dla całości poboru energii w domu. Sprawuje się dobrze i jestem z niego zadowolony. Posiadam jednofazową instalacje odchodzącą od skrzynki do piwnicy. Chętnie wykorzystałbym LEW-02 jako monitor energii na tym obwodzie.
Pozdrawiam

Return to “Nowości”