Widzę że tutaj na każde rozwiązanie, ktoś znajdzie kolejne problemy.
Dla "klienta" wystarczy opcja że może sobie to ustawić z poziomu Androida.
Tak jest w każdej branży, nie dogodzisz
Ja właśnie dlatego, że skrypty działają niezawodnie, na razie nie przechodzę całkiem na powiadomienia Supli Przez pewien czas będą działać równolegle. Porównamy.
Dzięki za zgłoszenie. Poprawione, ale możliwe że trafi dopiero do następnego wydania.uchnast.michal wrote: Thu Jul 13, 2023 2:25 pm Mam sugestię dotyczącą najnowszego wydania. Nie mam pewności czy zawsze tak było.
Zauważyłem, że wchodząc w wyzwalacz akcji, po zmianie kanału w np. Wciśniecie 1x > Kanały nie pojawia się przycisk zapisu zmiany, dopiero zmiana np. akcji daje efekt możliwości zapisu.
Dokładnie taki jest cel. Skrypty zawsze miały być tylko "na chwilę", a teraz ich utrzymanie to trochę przebiegi hamujące rozwój samej supli, bo czas jest jeden. Dlatego z każdą funkcjonalnością którą możemy dać "po prostu" w oficjalnym nurcie mam z tym coraz mniej pracyklimasstudio wrote: Thu Jul 13, 2023 1:49 pm Powoli przerzucam sceny z supla-script na clouda i póki co wszystko działa super. Teraz FRACZ sobie może odpocząć z dbaniem o swój projekt a angażować w chmure supli.
Czy można w takim razie zakładać, że np. harmonogramy zdobędą moce ze skryptów aby ustawiać kilka alternatywnych wykonań w jednym harmonogramie? Dla mnie to jest game-changer w stosunku do kilkunastu osobnych harmonogramów, że nie wspomnę o limitach na nie.fracz wrote: Thu Jul 13, 2023 2:48 pm ..
Dokładnie taki jest cel. Skrypty zawsze miały być tylko "na chwilę", a teraz ich utrzymanie to trochę przebiegi hamujące rozwój samej supli, bo czas jest jeden. Dlatego z każdą funkcjonalnością którą możemy dać "po prostu" w oficjalnym nurcie mam z tym coraz mniej pracy![]()
Koledzy i koleżanki , dziś zaktualizowałem akpę w identycznym iPhone u zony i efekt ten sam , powiadomienia sa ale bez dźwięku, dodam że oboje używamy powiadomień z Pushover i tam dźwięki się pojawiają. Gdzie szukać problemu ?shimano73 wrote: Wed Jul 12, 2023 1:17 pm Sprawdzałem powiadomienia na kilku kanałach i same powiadomienia działają ale nie mam dźwięków.
Sprzęt iphone SE Igen iOS15.7.7