Supla Offline Party 2023

Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

Był.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
Duch__
Been thanked: 6 times

MadOnion78 wrote: Tue Aug 01, 2023 8:09 am Dobrze Was widzieć w wersji 2023 ;p
Robert coś się tak schował :mrgreen:, Duch__ bez maseczki - nie do poznania :) :)
;)
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Moja osobista małżonka pyta, kiedy następna taka impreza. To oznacza, że nawet dla osób nie związanych bezpośrednio z Forum była to świetnie przygotowane i zorganizowane spotkanie :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Myślę, że termin kolejnej imprezy ustalimy wspólnie ze społecznością. Jak część z Was wie wysłaliśmy ankietę do uczestników i już można pewne wnioski wyciągnąć :) Dużo ciekawych i konstruktywnych spostrzeżeń. Impreza generalnie się podobała. Niemniej jednak wielu z Was brakowało agendy, która określałaby kiedy i gdzie się spotykamy na np. panel dyskusyjny czy też po prostu kiedy robimy sobie wspólne zdjęcie.

To była pierwsza tego typu impreza organizowana przez nas i nie mam na myśli tylko Supli ale w ogóle. Tak na prawdę głównie to była improwizacja. Teraz będzie nam łatwiej trafić w oczekiwania.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
uchnast.michal
Has thanked: 7 times

pzygmunt wrote: Wed Aug 02, 2023 7:27 pm Myślę, że termin kolejnej imprezy ustalimy wspólnie ze społecznością. Jak część z Was wie wysłaliśmy ankietę do uczestników i już można pewne wnioski wyciągnąć :) Dużo ciekawych i konstruktywnych spostrzeżeń. Impreza generalnie się podobała. Niemniej jednak wielu z Was brakowało agendy, która określałaby kiedy i gdzie się spotykamy na np. panel dyskusyjny czy też po prostu kiedy robimy sobie wspólne zdjęcie.

To była pierwsza tego typu impreza organizowana przez nas i nie mam na myśli tylko Supli ale w ogóle. Tak na prawdę głównie to była improwizacja. Teraz będzie nam łatwiej trafić w oczekiwania.
Jak na pierwszy raz wyszło super, wstydu absolutnie nie byo;). Ankiety to doskonały pomysł by uzyskać konkretny feedback. BTW super grafika w banerze ankiety po imprezie :D
Lucas

Robert Błaszczak wrote: Wed Aug 02, 2023 7:17 pm Moja osobista małżonka pyta, kiedy następna taka impreza. To oznacza, że nawet dla osób nie związanych bezpośrednio z Forum była to świetnie przygotowane i zorganizowane spotkanie :D
Mogę potwierdzić, bo moja żona też mówiła, że było fajnie i nawet dzieci się potem rozkręciły.
Ścianka z Zamela ją przekonała, o co w tym chodzi :)
MadOnion78

pzygmunt wrote: Wed Aug 02, 2023 7:27 pm ...Niemniej jednak wielu z Was brakowało agendy, która określałaby kiedy i gdzie się spotykamy na np. panel dyskusyjny czy też po prostu kiedy robimy sobie wspólne zdjęcie.
Przemek - moja propozycja ; ) :mrgreen:
sup.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 ;)
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Dla tych co nie byli (albo i byli ale chcą sobie przypomnieć) taki mały skrót dla pokazania klimatu imprezki :) Bez obróbki, automat made by apple.
https://www.youtube.com/shorts/Yn8QUr_L4UY
YoMan

Return to “Ogólna dyskusja”