Supla Offline Party 2023
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
MadOnion78 wrote: Tue Aug 01, 2023 8:09 am Dobrze Was widzieć w wersji 2023 ;p
Robert coś się tak schował, Duch__ bez maseczki - nie do poznania
![]()
![]()
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Moja osobista małżonka pyta, kiedy następna taka impreza. To oznacza, że nawet dla osób nie związanych bezpośrednio z Forum była to świetnie przygotowane i zorganizowane spotkanie 
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Myślę, że termin kolejnej imprezy ustalimy wspólnie ze społecznością. Jak część z Was wie wysłaliśmy ankietę do uczestników i już można pewne wnioski wyciągnąć
Dużo ciekawych i konstruktywnych spostrzeżeń. Impreza generalnie się podobała. Niemniej jednak wielu z Was brakowało agendy, która określałaby kiedy i gdzie się spotykamy na np. panel dyskusyjny czy też po prostu kiedy robimy sobie wspólne zdjęcie.
To była pierwsza tego typu impreza organizowana przez nas i nie mam na myśli tylko Supli ale w ogóle. Tak na prawdę głównie to była improwizacja. Teraz będzie nam łatwiej trafić w oczekiwania.
To była pierwsza tego typu impreza organizowana przez nas i nie mam na myśli tylko Supli ale w ogóle. Tak na prawdę głównie to była improwizacja. Teraz będzie nam łatwiej trafić w oczekiwania.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
Jak na pierwszy raz wyszło super, wstydu absolutnie nie byo;). Ankiety to doskonały pomysł by uzyskać konkretny feedback. BTW super grafika w banerze ankiety po impreziepzygmunt wrote: Wed Aug 02, 2023 7:27 pm Myślę, że termin kolejnej imprezy ustalimy wspólnie ze społecznością. Jak część z Was wie wysłaliśmy ankietę do uczestników i już można pewne wnioski wyciągnąćDużo ciekawych i konstruktywnych spostrzeżeń. Impreza generalnie się podobała. Niemniej jednak wielu z Was brakowało agendy, która określałaby kiedy i gdzie się spotykamy na np. panel dyskusyjny czy też po prostu kiedy robimy sobie wspólne zdjęcie.
-
Lucas
Mogę potwierdzić, bo moja żona też mówiła, że było fajnie i nawet dzieci się potem rozkręciły.Robert Błaszczak wrote: Wed Aug 02, 2023 7:17 pm Moja osobista małżonka pyta, kiedy następna taka impreza. To oznacza, że nawet dla osób nie związanych bezpośrednio z Forum była to świetnie przygotowane i zorganizowane spotkanie![]()
Ścianka z Zamela ją przekonała, o co w tym chodzi
-
MadOnion78
Przemek - moja propozycja ; )pzygmunt wrote: Wed Aug 02, 2023 7:27 pm ...Niemniej jednak wielu z Was brakowało agendy, która określałaby kiedy i gdzie się spotykamy na np. panel dyskusyjny czy też po prostu kiedy robimy sobie wspólne zdjęcie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Dla tych co nie byli (albo i byli ale chcą sobie przypomnieć) taki mały skrót dla pokazania klimatu imprezki
Bez obróbki, automat made by apple.
https://www.youtube.com/shorts/Yn8QUr_L4UY
https://www.youtube.com/shorts/Yn8QUr_L4UY
YoMan