Przypisanie konkretnych urządzeń do konkretnego smartfona

YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

albo dodac przekaźnik wirtualny w nowej lokalizacji i skryptami bądz reakcjami powiązać z bramą
YoMan

A przypadkiem wirtualnych przekaźników nie dodaje się w urządzeniu a nie w claud ? Z tego co moj kojarzę to w sbw nie ma możliwości dodania virtualnych przekaźników.
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Możesz też wygenerować link bezpośredni dla konkretnego kanału, na określony czas.

Co do kanałów i identyfikatorów dostepu, to już jakiś czas temu o tym pisałem, na razie pozostalo bez echa.
viewtopic.php?p=99615#p99615

Dodam tylko jeszcze, że im więcej ludzi ma potrzebę aby jakaś funkcjonalność w Supli była, tym większe prawdopodobieństwo, że ona kiedyś będzie. Trzeba tylko takie potrzeby zgłaszać ;)
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Gitman wrote: Tue Aug 08, 2023 6:09 am A przypadkiem wirtualnych przekaźników nie dodaje się w urządzeniu a nie w claud ? Z tego co moj kojarzę to w sbw nie ma możliwości dodania virtualnych przekaźników.
A było gdzieś, że to SBW? To przepraszam, musiałem przeoczyć.
YoMan

lesny8 wrote: Tue Aug 08, 2023 6:48 am Możesz też wygenerować link bezpośredni dla konkretnego kanału, na określony czas.

Co do kanałów i identyfikatorów dostepu, to już jakiś czas temu o tym pisałem, na razie pozostalo bez echa.
viewtopic.php?p=99615#p99615

Dodam tylko jeszcze, że im więcej ludzi ma potrzebę aby jakaś funkcjonalność w Supli była, tym większe prawdopodobieństwo, że ona kiedyś będzie. Trzeba tylko takie potrzeby zgłaszać ;)
To ja bym też miał potrzebę udostępnić tylko określone kanały danej osobie bez tworzenia nadmiernej ilości lokalizacji bo to trochę psuje widok w aplikacji mojej gdzie mam wszystko.

Return to “Pomoc”