Przypisanie konkretnych urządzeń do konkretnego smartfona
-
Gitman
A przypadkiem wirtualnych przekaźników nie dodaje się w urządzeniu a nie w claud ? Z tego co moj kojarzę to w sbw nie ma możliwości dodania virtualnych przekaźników.
Możesz też wygenerować link bezpośredni dla konkretnego kanału, na określony czas.
Co do kanałów i identyfikatorów dostepu, to już jakiś czas temu o tym pisałem, na razie pozostalo bez echa.
viewtopic.php?p=99615#p99615
Dodam tylko jeszcze, że im więcej ludzi ma potrzebę aby jakaś funkcjonalność w Supli była, tym większe prawdopodobieństwo, że ona kiedyś będzie. Trzeba tylko takie potrzeby zgłaszać
Co do kanałów i identyfikatorów dostepu, to już jakiś czas temu o tym pisałem, na razie pozostalo bez echa.
Dodam tylko jeszcze, że im więcej ludzi ma potrzebę aby jakaś funkcjonalność w Supli była, tym większe prawdopodobieństwo, że ona kiedyś będzie. Trzeba tylko takie potrzeby zgłaszać
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
A było gdzieś, że to SBW? To przepraszam, musiałem przeoczyć.Gitman wrote: Tue Aug 08, 2023 6:09 am A przypadkiem wirtualnych przekaźników nie dodaje się w urządzeniu a nie w claud ? Z tego co moj kojarzę to w sbw nie ma możliwości dodania virtualnych przekaźników.
YoMan
-
lebos
To ja bym też miał potrzebę udostępnić tylko określone kanały danej osobie bez tworzenia nadmiernej ilości lokalizacji bo to trochę psuje widok w aplikacji mojej gdzie mam wszystko.lesny8 wrote: Tue Aug 08, 2023 6:48 am Możesz też wygenerować link bezpośredni dla konkretnego kanału, na określony czas.
Dodam tylko jeszcze, że im więcej ludzi ma potrzebę aby jakaś funkcjonalność w Supli była, tym większe prawdopodobieństwo, że ona kiedyś będzie. Trzeba tylko takie potrzeby zgłaszać![]()