Wiem! Dużo innych tematów, ale może... kiedyś. W przyszłości!
SRW-01 sterowanie przyciskiem a wizualizacja w aplikacji
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jeśli urządzenie będzie miało możliwość pomiaru poboru prądu, to może dostać taką funkcję.RomanG wrote: Thu Sep 14, 2023 11:26 am ...a co z innymi sterownikami? Czy jest szansa na wprowadzenie wspomnianej korekty?
Wiem! Dużo innych tematów, ale może... kiedyś. W przyszłości!![]()
Aktualnie supla-device nie ma jeszcze tego zaimplementowanego, ale prędzej, czy później będzie to dodane. Tylko wymagane jest, aby sprzęt miał jakiś układ pomiarowy/detekcji poboru prądu.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Myślałem bardziej nad dodaniem jakiejś korekty obliczania czasu od zadziałania silnika. Mam sterowanie 14-tu rolet na ekspanderach w rozdzielni i dokładanie do każdego kanału układu pomiarowego jest już raczej niemożliwe. Niestety, trzeba będzie z tym żyć. 
-
Stratos37!
Czy jest możliwość zrobienia ustawień tak, żeby aplikacja pokazywała mi rzeczywisty stan % otwarcia/ zamknięcia rolety, aktualnie wizualnie w apce widzę 30% a roleta fizycznie jest powiedzmy 50, krótko mówiąc nie pokrywa się stan procentowy z fizycznym. Z góry dziękuję za pomoc.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jedyna opcja to ustawienie dolnej pozycji rolety w cloud.Stratos37! wrote: Mon Apr 28, 2025 3:06 pm Czy jest możliwość zrobienia ustawień tak, żeby aplikacja pokazywała mi rzeczywisty stan % otwarcia/ zamknięcia rolety, aktualnie wizualnie w apce widzę 30% a roleta fizycznie jest powiedzmy 50, krótko mówiąc nie pokrywa się stan procentowy z fizycznym. Z góry dziękuję za pomoc.
Natomiast nie daje to 100% dokładnego odwzorowania pozycji rolety.
Najlepsze suple dla Twojego domu