Kontrakton bezprzewodowy

kurus

Witam, szukałem i nie znalazłem.. czy ktoś przerabiał temat kontraktorów bezprzewodowych które łączyły by się z centrala, a ona wystawiała sygnał NO NC co by można szczytować do supli. Chciałem kilka dołożyć u siebie od kiedy są powiadomienia.. a nie chciałbym kuć ścian :shock:
[email protected]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

Z jaką centrala? Co to jest sygnał NC i No? 😀
Jeśli masz na myśli np czujnik otwarcia okna to próbuje wskrzesić temat :viewtopic.php?t=13801 ale to będzie rzeźba w G 😂
Na forum jest więcej postów pod nazwą czujnik poczty.

Generalnie to na esp32 będzie raczej ciężko bo bateria nie pociągnie za długo jak by to miało być online
Pietras81
Been thanked: 1 time

Problemy są dwa kupić taki czujnik z esp ja już chyba z dwa miałem na module który jedynie można wywalić przez okno a drugi to to że soft elmaya nie wysyła stanu baterii tak jak w oryginale. Tylko sam link bezpośredni. Generalnie Zibi juz to dawno ogarnol i to nawet na radiu ale sami wiecie.
https://pietras-81.aqi.eco/
[email protected]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

Pietras81 wrote: Wed Sep 20, 2023 3:29 pm Problemy są dwa kupić taki czujnik z esp ja już chyba z dwa miałem na module który jedynie można wywalić przez okno a drugi to to że soft elmaya nie wysyła stanu baterii tak jak w oryginale. Tylko sam link bezpośredni. Generalnie Zibi juz to dawno ogarnol i to nawet na radiu ale sami wiecie.
Nie wiem :?:
kurus

Pietras81 wrote: Wed Sep 20, 2023 3:29 pm Problemy są dwa kupić taki czujnik z esp ja już chyba z dwa miałem na module który jedynie można wywalić przez okno a drugi to to że soft elmaya nie wysyła stanu baterii tak jak w oryginale. Tylko sam link bezpośredni. Generalnie Zibi juz to dawno ogarnol i to nawet na radiu ale sami wiecie.
Chodzi o ten temat?

viewtopic.php?t=5047
[email protected] wrote: Wed Sep 20, 2023 2:32 pm
Tak chodz mi głównie o czujnik otwarcia czy to okna czy drzwi..

Return to “Ogólna dyskusja”