Kontrakton bezprzewodowy
-
kurus
Witam, szukałem i nie znalazłem.. czy ktoś przerabiał temat kontraktorów bezprzewodowych które łączyły by się z centrala, a ona wystawiała sygnał NO NC co by można szczytować do supli. Chciałem kilka dołożyć u siebie od kiedy są powiadomienia.. a nie chciałbym kuć ścian 
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Z jaką centrala? Co to jest sygnał NC i No? 
Jeśli masz na myśli np czujnik otwarcia okna to próbuje wskrzesić temat :viewtopic.php?t=13801 ale to będzie rzeźba w G
Na forum jest więcej postów pod nazwą czujnik poczty.
Generalnie to na esp32 będzie raczej ciężko bo bateria nie pociągnie za długo jak by to miało być online
Jeśli masz na myśli np czujnik otwarcia okna to próbuje wskrzesić temat :viewtopic.php?t=13801 ale to będzie rzeźba w G
Na forum jest więcej postów pod nazwą czujnik poczty.
Generalnie to na esp32 będzie raczej ciężko bo bateria nie pociągnie za długo jak by to miało być online
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Problemy są dwa kupić taki czujnik z esp ja już chyba z dwa miałem na module który jedynie można wywalić przez okno a drugi to to że soft elmaya nie wysyła stanu baterii tak jak w oryginale. Tylko sam link bezpośredni. Generalnie Zibi juz to dawno ogarnol i to nawet na radiu ale sami wiecie.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Nie wiemPietras81 wrote: Wed Sep 20, 2023 3:29 pm Problemy są dwa kupić taki czujnik z esp ja już chyba z dwa miałem na module który jedynie można wywalić przez okno a drugi to to że soft elmaya nie wysyła stanu baterii tak jak w oryginale. Tylko sam link bezpośredni. Generalnie Zibi juz to dawno ogarnol i to nawet na radiu ale sami wiecie.
-
kurus
Chodzi o ten temat?Pietras81 wrote: Wed Sep 20, 2023 3:29 pm Problemy są dwa kupić taki czujnik z esp ja już chyba z dwa miałem na module który jedynie można wywalić przez okno a drugi to to że soft elmaya nie wysyła stanu baterii tak jak w oryginale. Tylko sam link bezpośredni. Generalnie Zibi juz to dawno ogarnol i to nawet na radiu ale sami wiecie.
viewtopic.php?t=5047
Tak chodz mi głównie o czujnik otwarcia czy to okna czy drzwi..