Witam,
Próbuje podłączyć drzwi automatyczne i otwieranie furtki, tylko, że oba urządzenia działają na innym zasilaniu. Jak podłącze zasilanie od automatu od drzwi, które ma 24V, to aby otworzyć furtkę muszę całkowicie otworzyć drzwi i wtedy mogę otworzyć furtkę. Domyślam się, że problem tkwi w różnym zasilaniu danego urządzenia. Czy na jednym sterowniku da się ogarnąć ten temat?
SBW-02 drzwi na 24V, a furtka na 12V
-
Sk_uter
- Has thanked: 1 time
No moduł Supli mam podłączone pod napęd drzwi doca cabra, które ma 24V, a do furtki chciałem wysłać tylko sygnał otwarcia, bo furtka zasilana jest osobnym zasilaczem, aby było 12V.
Elektrozaczep jest firmy dahua rewers.
Połączenie teraz nie jestem w stanie powiedzieć, bo do drzwi moduł podłączała osoba, która montowała silnik.
Elektrozaczep jest firmy dahua rewers.
Połączenie teraz nie jestem w stanie powiedzieć, bo do drzwi moduł podłączała osoba, która montowała silnik.
-
Sk_uter
- Has thanked: 1 time
https://www.dormakaba.com/pl-pl/oferta/ ... 50--do_342
Ten ED250 jest i to łączył monter od automatyzacji. Jedynie do mam to zdjęcie podłączonych kabli, dodatkowo drugi kanał chciałem wykorzystać do odblokowania furtki.
Dodatkowo podłączony jest moduł do kontroli kartą.
Ten ED250 jest i to łączył monter od automatyzacji. Jedynie do mam to zdjęcie podłączonych kabli, dodatkowo drugi kanał chciałem wykorzystać do odblokowania furtki.
Dodatkowo podłączony jest moduł do kontroli kartą.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kiler88
- Been thanked: 1 time
Ostatnie zdjęcie, złącze opisane "Output", wyjmij na próbę tą wtyczkę, a zapewne otwieranie furtki przestanie działać. Jeśli tak jest, to musisz tylko podpiąć drugie wyjście SBW równolegle do tych przewodów. No chyba, że to wyjście na siłownik drzwi, a furtka jest sterowana jakoś oddzielnie.