Dokładnie tak jak piszesz tak to działa obecnie, super że będzie poprawioneklew wrote: Wed Nov 08, 2023 9:51 am
Ogólnie był tutaj błąd w implementacji suwaka na iOS (rysował małe kropki w odwróconych pozycjach - tzn. na 90% rysował tam gdzie jest 10% itd.
Będzie to poprawione w kolejnym wydaniu apki.
W sumie ma to sens bo małe kropki pokazują Ci jasność poszczególnych kanałów z grupy, a jak klikniesz to wszystkie małe kropki znajda się w dużym bo wyrównasz jasność na wszystkich kanałach.klew wrote: Wed Nov 08, 2023 9:51 am Natomiast duże koło w sterowaniu grupowym zawsze pojawia się na pozycji "0" i jak klikasz, to ustawia elementy z grupy, które są reprezentowane przez małe kropki. Także małe kropki informują o aktualnym stanie poszczególnych kanałów, a duże koło pokazuje gdzie ostatnio był palec.
Na Android to działa trochę inaczej i przy jednym urządzeniu w grupie jest tylko duże koło, które pamięta stan. Ale tego teraz nie będziemy zmieniać, bo w planach jest odświeżanie tych widoków, więc wtedy to będziemy przerabiać i ujednolicać.
Serwer publiczny svr8 zasięg wifi 100% łącze, światłowód 350/50.klew wrote: Wed Nov 08, 2023 9:54 am
Grupa kanałów to nadal dwa osobne kanały i serwer wysyła osobne komendy na oba kanały. Także jakaś minimalna różnica w czasie może wystąpić. Natomiast u mnie to działa szybciej i takich dużych różnic w czasie nie widziałem.
Serwer publiczny czy prywatny? Jaki zasięg Wi-Fi ma mSLW?
Wrzucam jeszcze jedno nagranie gdzie widać wszystkie 4 kanały jak od lewej zapala się pierwszy i w takiej kolejności są podłączone do mSLW, nie żeby mi to jakoś przeszkadzało ale opóźnienie występuje, dodam że z przycisku wszystkie idealnie równo się załączają.
https://drive.google.com/file/d/1NpZGK5 ... p=drivesdk
Też się pod tym podpisuje aby w dimmerze były te przyciski z jasnościąklew wrote: Wed Nov 08, 2023 11:10 amOk, to pewnie weźmiemy pod uwagę, gdy nad apką będziemy w tym zakresie pracować. Dzięki za sugestiękiler88 wrote: Wed Nov 08, 2023 11:06 am Dlatego właśnie pisałem, bo nie wiedziałem, a moim zdaniem w zwykłym dimmerze też by się przydały do zapamiętywania samej jasności.