Niezupełnie. Ja ustawiłem powiadomienie jako wykonanie skryptu więc jeżeli by się wykonywał wiele razy to bym dostał wiele powiadomień. Poza tym w logach też mam pojedyncze wykonanie ale nie chciałem wklejać z powodu innych danych widocznych.mabakay wrote: Wed Nov 08, 2023 9:01 pmPowiadomienie to rzecz wtórna, chodzi o to że scena się wykonuje kilka razy "w tej samej chwili". Jak ustawię jako wynik wykonania sceny przełączenie przekaźnika, to ten będzie robił szybkie - klik, kilk, kilk - tej samej sekundzie.YoMan wrote: Sun Nov 05, 2023 1:47 pm Przy następującej konfiguracji powiadomienie przychodzi raz. Sprawdziłem przed chwilą:
Też Niezupełnie. Podałem Ci gotowa konfigurację, ktora dziala ( w sensie jednokrotnie). Poswiecilem czas, stworzylem skrypt, wymusilem dzialanie, sprawdzilem rezultat i potwierdzilem poprawnosc. Gdybyś się pochylił to byś zauważył drobne różnice które mogą mieć wpływ na działanie skryptu. Skopiowałeś 1:1 ctrl+c ctrl+V? I nie działa? Nie wierzę. Myślę że ci się nie chciało.mabakay wrote: Wed Nov 08, 2023 9:01 pm Ale wracając do meritum, ja wkleiłem logi ze strony supla scripts - a Ty odpowiadasz "sprawdziłem i u mnie działa".
No nic, dzięki.
Może i mógłby ale po co skoro komuś nie chce się minimum wlasnego wysiłku wlozyc.mabakay wrote: Wed Nov 08, 2023 9:01 pm Mnie się wydaje, że ktoś kto zarządza/ma dostęp do serwera mógłby tutaj pomóc.
P.S. przez wrodzona skromność nie twierdzę że tak nie jest jak piszesz (w sensie że klika kilka razy) ale to może nie być wina skryptu. Zacznij od jednego warunku i dodawaj następne. Zobaczysz co powoduje problem