ZAPROSZENIE DO TESTÓW INW-01 :)
-
joooas
Badzo chętnie przetestuje nowe możliwości modułu
-
Gang
Cześć.
Chętny na testy.
styki są beznapięciowe więc to wydaje się mega ciekawe.
Zaczynałem od garażu i od sterowników DIY, które działają wiele lat, jedynym ich problemem jest wstawanie jak kontrakton ma nie ten stan co on potrzebuję przy budzeniu się po zaniku prądu.
Mam taki pomysł, że kontrakton od bramy garażowej będzie leciał na 12V
Bramówka pójdzie na 24V
Drzwi kotłownia garaż też zrobię na 12V
a 4... spróbuje założyć czujkę do bramy garażowej czy coś nie stoi w świetle bramy i jak bedzie pusto to wykona scene, że garaż się zamknie o 22.
Przy okazji pierwszy raz będę miał okazje połączyć czujnik z przekaźnikiem ale z dwóch różnych modułów.
Chętny na testy.
styki są beznapięciowe więc to wydaje się mega ciekawe.
Zaczynałem od garażu i od sterowników DIY, które działają wiele lat, jedynym ich problemem jest wstawanie jak kontrakton ma nie ten stan co on potrzebuję przy budzeniu się po zaniku prądu.
Mam taki pomysł, że kontrakton od bramy garażowej będzie leciał na 12V
Bramówka pójdzie na 24V
Drzwi kotłownia garaż też zrobię na 12V
a 4... spróbuje założyć czujkę do bramy garażowej czy coś nie stoi w świetle bramy i jak bedzie pusto to wykona scene, że garaż się zamknie o 22.
Przy okazji pierwszy raz będę miał okazje połączyć czujnik z przekaźnikiem ale z dwóch różnych modułów.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
Wacekbiez
Z mila chęcią przetestuje i sproboje znaleźć ciekawe rozwiązania dla komponentu
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Zgłaszam się!
Zastąpił bym nim Wemosy z podłączonymi czujkami ruchu, używane do wyzwalania sceny uruchomienia pompki CWU po wejściu do łazienek lub zapalania oświetlenia zewnętrznego.
Zastąpił bym nim Wemosy z podłączonymi czujkami ruchu, używane do wyzwalania sceny uruchomienia pompki CWU po wejściu do łazienek lub zapalania oświetlenia zewnętrznego.
-
PawelGawel
chetnie przygarne jako 55 urzadzenie w domu 
-
sebu1
Hej, ja spróbował bym go umieścić w garażu, mógłby działać z czujnikiem ruchu, a dodatkowe wejścia wykorzystać np jako wejścia sygnałów od pływaków w zbiorniku na deszczówkę 
-
Albert
Zgłaszam się na testy. Akurat moja rzeźba diy do czujek dymu satel zaczęła świrować i nie wiadomo czego fałszywe powiadomienia daje. To by idealnie nadało się do tego projektu p/poż 

-
triektor
Jak wszyscy to wszyscy ja też chcę sprawdzić jak działa nowość.
Mam zasilacz buforowy który mi spełnia zadanie zasilania awaryjnego.
Zasilacz ma dwa dodatkowe wyjścia bezpotencjałowe kontroli napięcia 230 oraz kontroli stanu baterii.
Wykorzystał bym to do zdalnego podglądu tych funkcji oraz w przypadku zgłoszenia na aplikacji mobilnej przez powiadomienia do szybszego zareagowania.
Mam zasilacz buforowy który mi spełnia zadanie zasilania awaryjnego.
Zasilacz ma dwa dodatkowe wyjścia bezpotencjałowe kontroli napięcia 230 oraz kontroli stanu baterii.
Wykorzystał bym to do zdalnego podglądu tych funkcji oraz w przypadku zgłoszenia na aplikacji mobilnej przez powiadomienia do szybszego zareagowania.