ZAPROSZENIE DO TESTÓW INW-01 :)
-
Witam. zgłaszam sie na testy. Zastosowałbym układ w powiadomieniu skrzynki na listy, bramki wejsciowej, zaniku prądu z godziną i datą ( wifi z routera gsm z ups) spadku cisnienia wody. Pomysłów i testowania moze byc bardzo dużo. Swego rodzaju pamięć zdarzeń.
-
Jedyne wątki, które zdobywają 8 stron w czasie 12h - zaproszenia do testów
YoMan
-
Łoo, bardzo chętnie przetestuję, kontaktrony w oknach już mam, brakuje mi inw-01.
Poproszę
Poproszę
-
Zgłaszam się do testów, jak znalazł na jeszcze długie zimowe wieczory
-
Też jestem chętny na testy, a wykorzystał bym do odczytania stanu z alarmu, stan czujki ruchu z wiaty którą mam obok domu oraz jak tradycyjny wyzwalacz akcji.
-
Chęć zgłosiłem w pierwszym poście ale teraz dopiero napływają do głowy pomysły i rozwiązania do przetestowania. Ten sterownik będzie miał potencjał. Dodatkowy atut to styki beznapięciowe. Bardzo mnie się to rozwiązanie podoba. Taki troche must have ten sterownik może się okazać. Czujnik skrzynki na listy czy otwarcia furtki itp wokół domu.
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
-
Mam to samo!klimasstudio wrote: Thu Feb 01, 2024 8:03 am Chęć zgłosiłem w pierwszym poście ale teraz dopiero napływają do głowy pomysły i rozwiązania do przetestowania. Ten sterownik będzie miał potencjał. Dodatkowy atut to styki beznapięciowe. Bardzo mnie się to rozwiązanie podoba. Taki troche must have ten sterownik może się okazać. Czujnik skrzynki na listy czy otwarcia furtki itp wokół domu.
Przymierzam się do czujnika obecności samochodu i przecież zamiast mierzenia odległości i DIY ożeniłbym z tym jakoś fotokomórkę
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli
-
Melduję posłusznie gotowość do testów ,
Zastosowanie : sterowanie oświetleniem w wiatrołapie z wykorzystaniem kontaktronów , kontrola zamkniętego zamka w drzwiach wejściowych i otwieranie bramy garażowej
Zastosowanie : sterowanie oświetleniem w wiatrołapie z wykorzystaniem kontaktronów , kontrola zamkniętego zamka w drzwiach wejściowych i otwieranie bramy garażowej
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
-
Przeczytaj wątek - jest pomyłka. Nie ma beznapięciowych. Jest sterowanie + lub - do wyboruklimasstudio wrote: Thu Feb 01, 2024 8:03 am Chęć zgłosiłem w pierwszym poście ale teraz dopiero napływają do głowy pomysły i rozwiązania do przetestowania. Ten sterownik będzie miał potencjał. Dodatkowy atut to styki beznapięciowe. Bardzo mnie się to rozwiązanie podoba. Taki troche must have ten sterownik może się okazać. Czujnik skrzynki na listy czy otwarcia furtki itp wokół domu.
YoMan