Tak i nierobertklepacki94 wrote: Thu Feb 15, 2024 9:32 pm @krycha88 piszę w tym wątku ponieważ nie ma jeszcze dedykowanegoCzy kanał KPOP w GG jest już dodany? Jest flaga testowa ale co bym nie zaznaczał wywala błąd generowania
![]()
Kurde mi ciężko powiedzieć bo czekałem na ten kanał aby zbudować swoją stację pogodową z deszczomierzem itd. Może inni koledzy którzy już korzystają z jakiś ,,plomb” podpowiedzą cośkrycha88 wrote: Fri Feb 16, 2024 3:57 pmTak i nierobertklepacki94 wrote: Thu Feb 15, 2024 9:32 pm @krycha88 piszę w tym wątku ponieważ nie ma jeszcze dedykowanegoCzy kanał KPOP w GG jest już dodany? Jest flaga testowa ale co bym nie zaznaczał wywala błąd generowania
![]()
Czego się spodziewasz po takim kanale w GG?
Myślę, że przeceniasz możliwości tego kanału w aspekcie GGrobertklepacki94 wrote: Fri Feb 16, 2024 7:18 pmKurde mi ciężko powiedzieć bo czekałem na ten kanał aby zbudować swoją stację pogodową z deszczomierzem itd. Może inni koledzy którzy już korzystają z jakiś ,,plomb” podpowiedzą cośkrycha88 wrote: Fri Feb 16, 2024 3:57 pmTak i nierobertklepacki94 wrote: Thu Feb 15, 2024 9:32 pm @krycha88 piszę w tym wątku ponieważ nie ma jeszcze dedykowanegoCzy kanał KPOP w GG jest już dodany? Jest flaga testowa ale co bym nie zaznaczał wywala błąd generowania
![]()
Czego się spodziewasz po takim kanale w GG?
![]()
I kto to potem będzie utrzymywał dwa osobne softy?Robert Błaszczak wrote: Fri Feb 16, 2024 8:32 pm Nie wiem, czy nie prościej byłoby zrobić GG2 z jasną informacją, że usuwamy stare urządzenie z Cloud, wgrywamy soft z czyszczeniem pamięci i używamy nowych kanałów.
Starsza wersja szybko umrze śmiercią naturalnąklew wrote: Fri Feb 16, 2024 8:35 pmI kto to potem będzie utrzymywał dwa osobne softy?Robert Błaszczak wrote: Fri Feb 16, 2024 8:32 pm Nie wiem, czy nie prościej byłoby zrobić GG2 z jasną informacją, że usuwamy stare urządzenie z Cloud, wgrywamy soft z czyszczeniem pamięci i używamy nowych kanałów.![]()
Dokładnie tak, trzeba się definitywnie odciąć od protezy jaką były kanały temperatury w miejscach do tego nie przeznaczonych.krycha88 wrote: Fri Feb 16, 2024 8:40 pm Jest bardzo proste rozwiązanie. Aktualizujemy kanały które tego wymagają bez możliwości aktualizacji urządzeń które używają starych kanałówale gdy to nastąpi jeszcze muszę zmierzyć się z problemem pamięci na nowej bibliotece bo nadal jest coś nie tak
![]()