Czy jest możliwość aby dla licznika wody można było wyświetlać 3 miejsca po przecinku, domyślnie impuls jest po dm3 czyli 1/1000 m3, niestety przy wyświetlaniu m3 raz pojawia się jedno miejsce po przecinku w szczegółach można zobaczyć dwa.
Chciałbym móc ustawić zawsze widoczne 3 miejsca, tak jak jest to obrazowane na licznikach analogowych.
Druga kwestia, czy na ekranie głównym w przypadku liczników prądu, wody czy gazu, można byłoby wybrać czy chce mieć stan całkowity, czy może miesięczny (osobiście wolałbym widzieć zużycie np od początku miesiąca, zamiast stanu rzeczywistego licznika)
Licznik wody (jednostki)
-
dobo
Jestem też za trzema wartościami po przecinku dla wody ale też i dla gazu.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Było już o tym nie raz Przemek obiecał ze będzie zmiana ale pewnie zapomniał albo czeka gdzieś w kolejce. Dla przypomnienia też jestem ZA.
Dodam jeszcze ze dla wody jak będą m3 z 0.000 (wystarczy w szczegółach kanlu) to można litry sobie podarować i tak w dłuższym użyciu litry się nie sprawdzają.
Dodam jeszcze ze dla wody jak będą m3 z 0.000 (wystarczy w szczegółach kanlu) to można litry sobie podarować i tak w dłuższym użyciu litry się nie sprawdzają.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
dobo
Litry wychodzą same bo 1m3 to 1000 litrów czyli jeden litr to 0,001m3.
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Jeśli mogę zaproponować. To na liście poprosze do dwóch miejsc po przecinku , będzie analogiczne z licznikami energii. Natomiast i w szczegółach i na wykresie trzy miejsca. Jak dla mnie będzie super.mipolansk wrote: Wed Mar 13, 2024 6:50 am Te wartość mamy wyświetlaną w 3 miejscach, we wszystkich zmienić te precyzje? (na liście, w detalach oraz po kliknięciu na słupek na wykresie)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
https://pietras-81.aqi.eco/