[A] Wersja 24.03.01

byniom
Been thanked: 1 time

Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.
Patryk

byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:04 pm Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.
To zaznacz TAK.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:04 pm Myślałem że w telefonie będę miał wyłączony tryb ciemny a supla będzie się automatycznie mi przełączać ale chyba tak się nie da.
A na jakiej podstawie miałaby się automatycznie przełączyć w ciemny? Wg schematu godzin, czy wschód/zachód słońca czy jak? :)
byniom

po ustawieniach wschód i zachód słońca :) lub po ustawienia czasu w jakich godzinach ma się przełączać :)
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:16 pm po ustawieniach wschód i zachód słońca :) lub po ustawienia czasu w jakich godzinach ma się przełączać :)
Moim zdaniem to już przerost formy nad treścią, ale to moje zdanie ;)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
byniom

Nie wiem po co są ustawienia auto w supli , jaka role pełni ta funkcja ? Chodzi mi oczywiście o zmianę trybu wyswietlania.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

byniom wrote: Wed Mar 27, 2024 8:31 pm Nie wiem po co są ustawienia auto w supli , jaka role pełni ta funkcja ? Chodzi mi oczywiście o zmianę trybu wyswietlania.
Myślę że auto wykrywa tryb systemu, jeśli np. android ci się przełącza w ciągu doby z trybu jasnego na nocny to apka to wychwyci.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
mdi87

W trybie ciemnym kiedy urzadzenie jest wyłączone ramki ikony są białe a kiedy włączone ikona wraca do oryginału. Zaznaczyłem to na pierwszych dwóch screenach. Co za tym idzie, no ostatnim screenie zaznaczyłem akurat gniazdko sp111 które jest włączone cały czas dla pomiaru i powiadomień. Nie wygląda to za dobrze bo ikona jest czarna, więc może idzie to jeszcze dopracować.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

mipolansk wrote: Wed Mar 27, 2024 8:10 pm
A na jakiej podstawie miałaby się automatycznie przełączyć w ciemny? Wg schematu godzin, czy wschód/zachód słońca czy jak? :)
Daj palca to chwycą rękę, aż do łokcia :lol:

Ustawienia trybu ciemnego działają prawidłowo 👍

Nie wiem czy wszyscy to kumają, więc napiszę:
Tak - oznacza tryb ciemny zawsze włączony
Nie - oznacza tryb ciemny zawsze wyłączony
Auto - oznacza automatyczne przełączanie trybu ciemnego w zależności od tego co mamy ustawione w systemie
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
Mario78

lesny8 wrote: Wed Mar 27, 2024 9:18 pm
mipolansk wrote: Wed Mar 27, 2024 8:10 pm
Daj palca to chwycą rękę, aż do łokcia :lol:

Ustawienia trybu ciemnego działają prawidłowo 👍

Nie wiem czy wszyscy to kumają, więc napiszę:
Tak - oznacza tryb ciemny zawsze włączony
Nie - oznacza tryb ciemny zawsze wyłączony
Auto - oznacza automatyczne przełączanie trybu ciemnego w zależności od tego co mamy ustawione w systemie
I to spełnia większość wymagań i co najważniejsze działa prawidłowo. Dobra robota. Moim zdaniem nie ma sensu dalej drążyć tematu lepiej aby autorzy skupiali się na nowych, ważniejszych tematach.

Return to “Android”