Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny
Wersja Android brak słupków w liczniku energii
-
Albert
Hej.
Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
A w cloud też masz taki duży słupek tego jednego miesiąca?Albert wrote: Sat Mar 30, 2024 8:07 pm Hej.
Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny![]()
-
Albert
-
Maniek913
Mam identyczny problem, 18 lipca, w jeden dzień mam pik o wielkości 2mln kWh w cloud też jest widoczny z adnotacją "reset licznika".
Jest możliwość usunięcia tylko tego dnia z historii?
![Image]()
Jest możliwość usunięcia tylko tego dnia z historii?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Albo kombinowałeś coś przy wartości dodanej albo wystąpił błąd po stronie Twojego urządzenia i przez chwilę wysyłało jakieś błędne dane.
Tyle dobrze, że stan licznika wrócił do "normy" dzięki czemu mogłem te błędne rekordy usunąć z bazy.
Tyle dobrze, że stan licznika wrócił do "normy" dzięki czemu mogłem te błędne rekordy usunąć z bazy.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Wyślij adres email konta, guid urządzenia oraz dokładną datę wystąpienia "szpilki" na priva. Sprawdzę.Albert wrote: Sat Mar 30, 2024 8:07 pm Hej.
Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny![]()
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Maniek913
Dzięki Wielkie, tylko ja dalej widzę ten pik , zarówno w cloud, jak i w aplikacji. Coś musze jeszcze zrobić ?pzygmunt wrote: Wed Apr 03, 2024 10:53 am Albo kombinowałeś coś przy wartości dodanej albo wystąpił błąd po stronie Twojego urządzenia i przez chwilę wysyłało jakieś błędne dane.