Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny

A w cloud też masz taki duży słupek tego jednego miesiąca?Albert wrote: Sat Mar 30, 2024 8:07 pm Hej.
Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny![]()
Wyślij adres email konta, guid urządzenia oraz dokładną datę wystąpienia "szpilki" na priva. Sprawdzę.Albert wrote: Sat Mar 30, 2024 8:07 pm Hej.
Zauważyłem dziwny błąd. Wersja ostatnia aktualna z Google Play. Nie ma wykresów miesięcznych (nie widać słupków) pomimo że da się dotknąć i pokazuje konkretne miesiące. I ten jeden słupek jest kosmiczny![]()
Dzięki Wielkie, tylko ja dalej widzę ten pik , zarówno w cloud, jak i w aplikacji. Coś musze jeszcze zrobić ?pzygmunt wrote: Wed Apr 03, 2024 10:53 am Albo kombinowałeś coś przy wartości dodanej albo wystąpił błąd po stronie Twojego urządzenia i przez chwilę wysyłało jakieś błędne dane.
Tyle dobrze, że stan licznika wrócił do "normy" dzięki czemu mogłem te błędne rekordy usunąć z bazy.