Testuj z Nami: Proste Sterowanie Bramą przez Supla 📱🚪
-
Zaprogramowałem rolety zewnętrzne. Zwykły kod, więc nie było problemu. Działają, tak jak powinny, natomiast pojawił się znowu problem z zasięgiem. Tam, gdzie oryginalny pilot (wielokanałowy) obsługuje 3 rolety, ten łapie tylko jedną. Ciężko znaleźć takie miejsce, aby działało na wszystkie. Niemniej działa i robi to, co ma. Supla obsługuje wszystko prawidłowo. Przez tydzień nie zaliczyło ani jednej "zwiechy".
Nec Hercules contra plures!
-
Musimy popracować nad zwiększeniem zasięgu. Nie mniej jednak cieszę się, że jednak są pozytywne opinie.Zibi_007 wrote: ↑Mon Apr 15, 2024 7:26 pm Zaprogramowałem rolety zewnętrzne. Zwykły kod, więc nie było problemu. Działają, tak jak powinny, natomiast pojawił się znowu problem z zasięgiem. Tam, gdzie oryginalny pilot (wielokanałowy) obsługuje 3 rolety, ten łapie tylko jedną. Ciężko znaleźć takie miejsce, aby działało na wszystkie. Niemniej działa i robi to, co ma. Supla obsługuje wszystko prawidłowo. Przez tydzień nie zaliczyło ani jednej "zwiechy".
-
Pilot z gniazdem CLARUS bez problemu został przyjęty przez bramkę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
O królowie moi, z nieba mi spadliście. Ile ja sie takiego urzadzenia naszukałem na wszelakich chińskich stronach. Gdzie mogę to kupić???
-
@suplainowator obudowa ma na dole zaślepiony ogonek, może by warto było pomyśleć nad wyciągnięciem przynajmniej jednej krańcówki na kanał ? Dalej nie trzeba będzie ingerować i automatykę bramy a kto chce będzie mógł zamontować zewnętrzne kontaktrony
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Nie mogę dodać urządzenia. Próbowałem ręcznie też się nie udało i przestała szybko mrugać zielona dioda. Jednak urządzenie się nie pokazało w aplikacji. Jak załączyć jeszcze raz tryb konfiguracji ?
-
Przytrzymaj przycisk konfiguracyjny>5s.
Tylko nie pamiętam który przycisk to był z tych 4. W instrukcji powinno być napisane
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
-
Przytrzymaj przycisk konfiguracyjny>5s.
Tylko nie pamiętam który przycisk to był z tych 4. W instrukcji powinno być napisane
[/quote]
Dzięki
W instrukcji nie było ale czwarty jak przytrzymałem to załączył się tryb konfiguracji. Mam jednak jeszcze jeden problem z połączeniem wtyczki z ruterem. W domu mam dwa rutery (tenda i huawei) i nie mogę połączyć wtyczki do kopiowania . Wcześniej nie mogłem połączyć z ruterem tenda zamela SBW-02 , z huawei się jednak udało.
Wtyczkę do kopiowania połączyłem tylko jak postawiłem hotspota na sowim telefonie bo z żadnym ruterem nie chce się łączyć . Czy jest jakiś sposób na mój problem?
[/quote]
Dzięki
W instrukcji nie było ale czwarty jak przytrzymałem to załączył się tryb konfiguracji. Mam jednak jeszcze jeden problem z połączeniem wtyczki z ruterem. W domu mam dwa rutery (tenda i huawei) i nie mogę połączyć wtyczki do kopiowania . Wcześniej nie mogłem połączyć z ruterem tenda zamela SBW-02 , z huawei się jednak udało.
Wtyczkę do kopiowania połączyłem tylko jak postawiłem hotspota na sowim telefonie bo z żadnym ruterem nie chce się łączyć . Czy jest jakiś sposób na mój problem?