Żaluzje fasadowe - zaproszenie do testów

robertklepacki94

@klew na wsparcie markiz trzeba jeszcze poczekać czy można już gdzieś testować ?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
klew

robertklepacki94 wrote: Fri May 31, 2024 9:55 am @klew na wsparcie markiz trzeba jeszcze poczekać czy można już gdzieś testować ?
Ten soft SRW ma już wsparcie dla tych nowych funckji, w tym markiz.
Natomaist apki na telefon jeszcze nie są wydane, i Cloud też nie jest jeszcze gotowy. Na beta-cloud można obecnie funkcję przestawić, także jeśli skalibrujesz sobie "roletę" i zmienisz funkcję na markizę, to będzie to działać. Tylko potrzebowałbyś jeszcze testowej wersji apki - ale one są już na finishu, więc pewnie coś się wkrótce pokaże.
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
robertklepacki94

klew wrote: Fri May 31, 2024 10:06 am
robertklepacki94 wrote: Fri May 31, 2024 9:55 am @klew na wsparcie markiz trzeba jeszcze poczekać czy można już gdzieś testować ?
Ten soft SRW ma już wsparcie dla tych nowych funckji, w tym markiz.
Natomaist apki na telefon jeszcze nie są wydane, i Cloud też nie jest jeszcze gotowy. Na beta-cloud można obecnie funkcję przestawić, także jeśli skalibrujesz sobie "roletę" i zmienisz funkcję na markizę, to będzie to działać. Tylko potrzebowałbyś jeszcze testowej wersji apki - ale one są już na finishu, więc pewnie coś się wkrótce pokaże.
Czekamy spokojnie :)
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
lcreptiles

klew wrote: Thu May 30, 2024 9:34 am
Rem125 wrote: Thu May 30, 2024 6:40 am Po dłuższym testowaniu nowega softu 2.8.61 ze wsparciem dla żaluzjifasadowych. Wielki szacun Panowie po ustawieniu scen i przypisaniu do nich harmonogramówn lamele pięknie zmieniają kąt nachylenia dokładnie tak jak chcę ażeby się ustawiły i osłoniły przed słońcem. Z racji tego, że mam ogromne przeszklenia precycja ta jest wręcz niezbędna aby za bardzo nie zaciemnić sobie pomieszczenia a osłonić się przed słońcem. Do tej pory to sterowanie ustawieniem lameli to było bardziej losowe i niezbyt precyzyjne. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Dzięki za feedback i testy :) oby inni użytkownicy byli równie zadowoleni.
Soft 2.8.61 na wszystkie SRW jest już dostępny jako zwykły update. Także jeśli ktoś jeszcze ma fasadówki, a się nie zgłosił do testów, to można śmiało aktualizować

Ja posiadam i bardzo chciałbym potestować nowe funkcje. Jak to zrobić?
pzygmunt

jacekc

Witam ponownie.
Pokusiłem sie na sprawdzenie jak działa funkcja fasadówek na NS Panel Pro.
Wrzuciłem do niego majowy soft... i działa pieknie :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
lukasz06

Szkoda tylko, że ten panel nie jest wspierany przez P. Zygmunt
jacekc

lukasz06 wrote: Tue Jun 04, 2024 9:43 pm Szkoda tylko, że ten panel nie jest wspierany przez P. Zygmunt
Prawda.
Ale prócz Supli obsługuje mi kilka innych apek przydatnych w domu. 😉
klew

lukasz06 wrote: Tue Jun 04, 2024 9:43 pm Szkoda tylko, że ten panel nie jest wspierany przez P. Zygmunt
Ten Panel ma pełne poparcie wszystkich Panów P., W., M. i K.
Będziemy na niego głosować w najbliższych wyborach.

A tak na serio, to jakiego wsparcia Ci brakuje?
Widzimy się na Supla Offline Party - 19.10.2024
https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=15820
lukasz06

Nie chciałbym tu zaśmiecać wątku, ale apka nie bardzo pasuje na ten panel. Wiem, że kanał rolet i żaluzji fasadowych został zmieniony na potrzeby tak małych ekranów i jest super, ale termostaty już/jeszcze nie. Nie da się tam ustawić temperatury
Aplikacji Supla nie można zaktualizować automatycznie, trzeba wgrywać przez powershell'a
Panel mimo swoich rozmiarów ma sporo możliwości, które pozostają niewykorzystane.
Ale może kiedyś doczekamy podobnego panelu od Zamel :)

Return to “Nowości”