A zobacz czy w cloud masz jakąś historię pomiarów w sensie coś więcej jak w aplikacji, u mnie w aplikacji też praktycznie posto.. mam jakieś resety licznika a ja nic nie resetowałem..[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .
Wydaje mi się że musicie najpierw poprawić to pole z limitem bo nie wiadomo co tam się docelowo wpisuje i pewnie to powoduje brak reakcji na zmianę licznika
Pomożesz w trenowaniu sztucznej inteligencji ?
-
kurus
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Absolutnie nic , stąd moje pytanie jak stwierdzić czy urządzenie cokolwiek sensownego wysyłakurus wrote: Fri Oct 04, 2024 7:05 pmA zobacz czy w cloud masz jakąś historię pomiarów w sensie coś więcej jak w aplikacji, u mnie w aplikacji też praktycznie posto.. mam jakieś resety licznika a ja nic nie resetowałem..[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .
Wydaje mi się że musicie najpierw poprawić to pole z limitem bo nie wiadomo co tam się docelowo wpisuje i pewnie to powoduje brak reakcji na zmianę licznika
-
maciej38
Cześć
Złożenie i uruchomienie poszło bez problemów, ale u mnie największym wyzwaniem było uzyskanie zdjęć bez refleksów.
W apce i w chmurze pokazuje poprawne wartości. Czyżby tak szybko się uczył
Liczniki Techem - podsłuchiwane po radiu ale teraz dokładność byłaby co do 3 miejsca po przecinku !
Złożenie i uruchomienie poszło bez problemów, ale u mnie największym wyzwaniem było uzyskanie zdjęć bez refleksów.
W apce i w chmurze pokazuje poprawne wartości. Czyżby tak szybko się uczył
Liczniki Techem - podsłuchiwane po radiu ale teraz dokładność byłaby co do 3 miejsca po przecinku !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
--
Każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii.
Arthur C. Clarke
Każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii.
Arthur C. Clarke
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
To nie ma obecnie znaczenia. To dopiero faza liczenia i nie ma co polegać na wartości widocznej w aplikacji.[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
pzygmunt
Tam nie będzie sensownych danych. To nie ten etap.kurus wrote: Fri Oct 04, 2024 7:05 pmA zobacz czy w cloud masz jakąś historię pomiarów w sensie coś więcej jak w aplikacji, u mnie w aplikacji też praktycznie posto.. mam jakieś resety licznika a ja nic nie resetowałem..[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .
-
pzygmunt
To przypadek. Doszkolenie modelu odbędzie się dopiero po zebraniu odpowiedniej ilości sklasyfikowanych zdjęć.maciej38 wrote: Fri Oct 04, 2024 7:27 pm W apce i w chmurze pokazuje poprawne wartości. Czyżby tak szybko się uczył![]()
-
[email protected]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
Nie rozumiesz . Ja nie oczekuje ze odczyt będzie poprawny. Tylko ze będzie jakkolwiek reagował . nigdzie nie widać czy to w ogóle robi zdjęcia i czy są one coś warte . Jak bym ustawił to na ścianę a nie licznik to obecnie jako użytkownik mógłbym powiedzieć że wszystko jest elegancko mimo że nie będzie.pzygmunt wrote: Fri Oct 04, 2024 7:41 pmTo nie ma obecnie znaczenia. To dopiero faza liczenia i nie ma co polegać na wartości widocznej w aplikacji.[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Możesz w cloud wejść w ustawienia ocr i zobaczyć ostanie zdjęcie. Jeśli widać tam licznik i prostokąt jest ustawiony na cyfrach licznika, to jest ok. Nie musisz tam zaglądać, ani niczego więcej sprawdzać[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 7:46 pmNie rozumiesz . Ja nie oczekuje ze odczyt będzie poprawny. Tylko ze będzie jakkolwiek reagował . nigdzie nie widać czy to w ogóle robi zdjęcia i czy są one coś warte . Jak bym ustawił to na ścianę a nie licznik to obecnie jako użytkownik mógłbym powiedzieć że wszystko jest elegancko mimo że nie będzie.pzygmunt wrote: Fri Oct 04, 2024 7:41 pmTo nie ma obecnie znaczenia. To dopiero faza liczenia i nie ma co polegać na wartości widocznej w aplikacji.[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
pzygmunt
Licznik impulsów jest tam na sztukę. Nikt nie pochylał się zbytnio nad tym jak to działa bo nie taki był cel. Ważne by w cloud było widoczne zdjęcie i zaznaczony odpowiedni obszar. ERGO ma podgląd wszystkich robionych zdjęć live. Tam gdzie zdjęcia będą niewłaściwe to będzie się kontaktować z użytkownikami by poprawić nastawę.[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 7:46 pmNie rozumiesz . Ja nie oczekuje ze odczyt będzie poprawny. Tylko ze będzie jakkolwiek reagował . nigdzie nie widać czy to w ogóle robi zdjęcia i czy są one coś warte . Jak bym ustawił to na ścianę a nie licznik to obecnie jako użytkownik mógłbym powiedzieć że wszystko jest elegancko mimo że nie będzie.pzygmunt wrote: Fri Oct 04, 2024 7:41 pmTo nie ma obecnie znaczenia. To dopiero faza liczenia i nie ma co polegać na wartości widocznej w aplikacji.[email protected] wrote: Fri Oct 04, 2024 6:57 pm Kolejna obserwacja, wczoraj odczytało coś , do teraz czyli 24 h nic , jak zrobiłem zdjęcie ręcznie i ustawiłem większy limit to znów coś odczytało .