[i] Wersja 24.10
-
Z założenia pełne kropki to urządzenia sterujące, a puste to pomiarowe. Zrobiliśmy porządek.
-
Jeżeli CEO nie jest wtajemniczony w szczegóły to już oznacza jak dużą organizacją stała się SUPLA
YoMan
-
Albo występują problemy komunikacyjne
-
Takie coś mam . Kanał temperatury
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Też takie czasem mam, ogólnie kanał (przed wejściem w szczegóły) wskazywał dobrą temperaturę jak i wykres.
-
Gdzieś musiałem dobrać zły typ danych. Dzięki za zgłoszenie, przygotujemy poprawkę.LukaszH wrote: Sun Nov 03, 2024 8:56 amTeż takie czasem mam, ogólnie kanał (przed wejściem w szczegóły) wskazywał dobrą temperaturę jak i wykres.
-
Czy dział wam poprawianie aplikacja na iOS ???
Bo u Mnie na dwóch telefonach nie reaguje . Czy może coś z serwerem ale na androidzie działa . Na iOS się zawiesza
Po otworzeniu jedno kliknięcie można zrobić zaktualizowałem dziś z wersji 24.10 test do oficjalnej 24.11 ale działało wszystko
Nie mam pojęcia co się stało wyciągałem z szafy jeszcze starego 5S ale też aplikacja nie chce ruszyć .
Czy ktoś ma podobny problem ? Czy u Mnie coś nie tak . Na androidzie wszystko ok dział
Szukam jeszcze co oznacza ta żółta kropka przy aplikacji , niebieska jest po aktualizacji albo zainstalowaniu nowej aplikacji .
Żółta kropka oznacza że jest nowsza wersja aplikacji a pojawiła się wtedy gdy z testa zainstalowałem najstarszą wersję - bo myślałem że zadział
Dobra coś kombinuje cały czas i ustaliłem że jeśli zaloguję się na konto na oficjalnym cloudzie to aplikacja nie dział zawiesza się . Jeśli zaloguję się na koncie beta- cloud to wszystko dział jedynie nie mam tu aktywnych urządzeń ale apka się nie zawiesza . Po zalogowaniu na oficjalny cloudzie nie można już nic zrobić - pytanie coś już ustaliście ?
Czy to pojedynczy przypadek tylko u Mnie ?
Bo u Mnie na dwóch telefonach nie reaguje . Czy może coś z serwerem ale na androidzie działa . Na iOS się zawiesza
Po otworzeniu jedno kliknięcie można zrobić zaktualizowałem dziś z wersji 24.10 test do oficjalnej 24.11 ale działało wszystko
Nie mam pojęcia co się stało wyciągałem z szafy jeszcze starego 5S ale też aplikacja nie chce ruszyć .
Czy ktoś ma podobny problem ? Czy u Mnie coś nie tak . Na androidzie wszystko ok dział
Szukam jeszcze co oznacza ta żółta kropka przy aplikacji , niebieska jest po aktualizacji albo zainstalowaniu nowej aplikacji .
Żółta kropka oznacza że jest nowsza wersja aplikacji a pojawiła się wtedy gdy z testa zainstalowałem najstarszą wersję - bo myślałem że zadział
Dobra coś kombinuje cały czas i ustaliłem że jeśli zaloguję się na konto na oficjalnym cloudzie to aplikacja nie dział zawiesza się . Jeśli zaloguję się na koncie beta- cloud to wszystko dział jedynie nie mam tu aktywnych urządzeń ale apka się nie zawiesza . Po zalogowaniu na oficjalny cloudzie nie można już nic zrobić - pytanie coś już ustaliście ?
Czy to pojedynczy przypadek tylko u Mnie ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
U mnie działa wszystko poprawnie na dwóch telefonach.
Żółta kropka oznacza że, masz wersje z TestFlight.
-
kurus wrote: Sun Nov 17, 2024 9:51 pm U mnie działa wszystko poprawnie na dwóch telefonach.
Oki dzięki za info , ja cały czas mam aplikacje supla w dolnym pasku tam ta kropka znika . A z racji że od bardzo długiego czasu korzystam z testowej apki czasami zmieniając na oficjalna jeśli ma wyższy numer . To tej kropki nie widziałem . Od x czasu działo się to płynie . Teraz jak kombinowałem to odinstalowałem apke i po ponownym zainstalowaniu wrzuciło ją na główny ekran . Patrzę a tu żółta kropka - myślę se coś nie tak z apka ostrzeżenie co za kropka przecież nigdy jej nie było .
U Mnie dalej Aplikacja nie dział tak jakby nie mogła pobrać radnych z serwera po zainstalowaniu od nowa i zalogowaniu wszystkie kanały są bez ikon które zmieniłem . Maja te podstawowe . I jak tylko kliknę na menu to odrazu się zawiesza . Android działa ok .
Jak tu żyć bez Supli - jestem odcięty może chcą człowieka zmusić do przesiadki na androida