Panowie przestańcie bo już mnie brzuch od śmiechu boli
Loża szyderców
A nie przyszło do głowy, że końcowa cena zestawu niekoniecznie zależy od producenta? Będzie więcej punktów sprzedaży to ceny będą musiały być konkurencyjne czyli w konsekwencji niższe.Gitman wrote: Thu Nov 07, 2024 10:08 am Przez takie zachowanie wizerunkowo firma bardzo dużo traci jeszcze pół biedy jakby ten wyjątkowy zestaw kosztował przynajmniej tyle samo jak składany osobno ale kosztuje więcej. W takim wypadku słowa wyjątkowy, promocyjny to grube nadużycie![]()
W pierwszej kolejności należy przypisać wszystkie urządzenia do bramki Auraton Box. Najprościej nacisnąć na bramce przycisk parowania (z prawej taki łańcuch). Gdy dioda miga wysłać sygnał parowania z zależności od urządzenia (instrukcje poszczególnych elementów https://manuals.auraton.pl/). Gdy już wszystko jest przypisane to należy w chmurze ustawić poszczególną automatyzację (inna dla różnych urządzeń).Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 5:25 pm Szanowni Koleżaństwo,
Na wstepie przywitać pragnę, gdyż nowy jestem na tym forum jak i w świecie Supla.
Nabyłem Auraton Smart Box z nadzieją połączenia mojego systemu Auraton Smart nadzorującego CO systemu.
Instrukcja jest tak biedna, że nie wiem co dalej.
- Założyłem konto na Supla,
- sparowałem Auraton Box z Supla
i utknąłem, nie wiem jak sparaować mój sytem Auraton Smar z Supla.
Czy ktoś z szanownego koleżeństwa może wsprzeć laika?
Zależy, zależy.... zaczynając od ceny hurtowej, poprzez wyłączności, poprzez ustalanie RRP, kończąc na niedozwolonych porozumieniach (o co nie podejrzewam, żeby była jasność). W takim razie kupuję 2x RC + 2x HM i poproszę od was bramkę za 1 zł tak jak obiecaliście. Ok?[email protected] wrote: Thu Nov 07, 2024 5:16 pmA nie przyszło do głowy, że końcowa cena zestawu niekoniecznie zależy od producenta? Będzie więcej punktów sprzedaży to ceny będą musiały być konkurencyjne czyli w konsekwencji niższe.Gitman wrote: Thu Nov 07, 2024 10:08 am Przez takie zachowanie wizerunkowo firma bardzo dużo traci jeszcze pół biedy jakby ten wyjątkowy zestaw kosztował przynajmniej tyle samo jak składany osobno ale kosztuje więcej. W takim wypadku słowa wyjątkowy, promocyjny to grube nadużycie![]()
Najpierw zakładasz nowy temat a potem po 15 minutach pytasz o to samo w innym?Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 5:25 pm Szanowni Koleżaństwo,
Na wstepie przywitać pragnę, gdyż nowy jestem na tym forum jak i w świecie Supla.
Nabyłem Auraton Smart Box z nadzieją połączenia mojego systemu Auraton Smart nadzorującego CO systemu.
Instrukcja jest tak biedna, że nie wiem co dalej.
- Założyłem konto na Supla,
- sparowałem Auraton Box z Supla
i utknąłem, nie wiem jak sparaować mój sytem Auraton Smar z Supla.
Czy ktoś z szanownego koleżeństwa może wsprzeć laika?
Są tutaj tacy, którym wszystko działa, a jak im coś nie działa to szukają rozwiązania i je znajdują, ale są też tacy którym nigdy nic nie pasuje i nie działa i wypisują od razu na forum to co im ślina na język przyniesie, byleby sobie ulżyć.Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.