Auraton - promocja wreszcie jest

Gitman

YoMan wrote: Thu Nov 07, 2024 1:46 pm
cinas wrote: Thu Nov 07, 2024 1:45 pm Da się trochę taniej wyrwać

Koszyk .jpg
tym lepiej. A za ile jest zestaw "promocyjny"?
Panowie przestańcie bo już mnie brzuch od śmiechu boli :lol: :lol:

Loża szyderców :lol: :lol:
cinas
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

YoMan wrote: Thu Nov 07, 2024 1:46 pm tym lepiej. A za ile jest zestaw "promocyjny"?
899 zł
[email protected]
Has thanked: 21 times
Been thanked: 18 times

Oficjalne stanowisko:
"Przepraszamy za obecną sytuację z cenami zestawów – rozumiemy, że może być ona frustrująca. Chcemy Was zapewnić, że nasi dystrybutorzy otrzymali od nas zestawy z bramką w cenie 1 PLN oraz DODATKOWE rabaty na cały zestaw, aby umożliwić bardziej atrakcyjną ofertę do klienta ostatecznego. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Nasz zespół sprzedaży aktywnie zachęca dystrybutorów do obniżania cen na zestawy, jednak nie mamy formalnych możliwości wpływania na ostateczne ceny. Jedyne co możemy zrobić to zachęcić Was do poszukiwania najbardziej korzystnych ofert na pojedyncze urządzenia i korzystania z nich. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności."

Zespół Auraton
[email protected]

Gitman wrote: Thu Nov 07, 2024 10:08 am Przez takie zachowanie wizerunkowo firma bardzo dużo traci jeszcze pół biedy jakby ten wyjątkowy zestaw kosztował przynajmniej tyle samo jak składany osobno ale kosztuje więcej. W takim wypadku słowa wyjątkowy, promocyjny to grube nadużycie :evil:
A nie przyszło do głowy, że końcowa cena zestawu niekoniecznie zależy od producenta? Będzie więcej punktów sprzedaży to ceny będą musiały być konkurencyjne czyli w konsekwencji niższe.
Diodak

Szanowni Koleżaństwo,
Na wstepie przywitać pragnę, gdyż nowy jestem na tym forum jak i w świecie Supla.

Nabyłem Auraton Smart Box z nadzieją połączenia mojego systemu Auraton Smart nadzorującego CO systemu.
Instrukcja jest tak biedna, że nie wiem co dalej.
- Założyłem konto na Supla,
- sparowałem Auraton Box z Supla
i utknąłem, nie wiem jak sparaować mój sytem Auraton Smar z Supla.

Czy ktoś z szanownego koleżeństwa może wsprzeć laika?
[email protected]

Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 5:25 pm Szanowni Koleżaństwo,
Na wstepie przywitać pragnę, gdyż nowy jestem na tym forum jak i w świecie Supla.

Nabyłem Auraton Smart Box z nadzieją połączenia mojego systemu Auraton Smart nadzorującego CO systemu.

W pierwszej kolejności należy przypisać wszystkie urządzenia do bramki Auraton Box. Najprościej nacisnąć na bramce przycisk parowania (z prawej taki łańcuch). Gdy dioda miga wysłać sygnał parowania z zależności od urządzenia (instrukcje poszczególnych elementów https://manuals.auraton.pl/). Gdy już wszystko jest przypisane to należy w chmurze ustawić poszczególną automatyzację (inna dla różnych urządzeń).
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

[email protected] wrote: Thu Nov 07, 2024 5:16 pm
Gitman wrote: Thu Nov 07, 2024 10:08 am Przez takie zachowanie wizerunkowo firma bardzo dużo traci jeszcze pół biedy jakby ten wyjątkowy zestaw kosztował przynajmniej tyle samo jak składany osobno ale kosztuje więcej. W takim wypadku słowa wyjątkowy, promocyjny to grube nadużycie :evil:
A nie przyszło do głowy, że końcowa cena zestawu niekoniecznie zależy od producenta? Będzie więcej punktów sprzedaży to ceny będą musiały być konkurencyjne czyli w konsekwencji niższe.
Zależy, zależy.... zaczynając od ceny hurtowej, poprzez wyłączności, poprzez ustalanie RRP, kończąc na niedozwolonych porozumieniach (o co nie podejrzewam, żeby była jasność). W takim razie kupuję 2x RC + 2x HM i poproszę od was bramkę za 1 zł tak jak obiecaliście. Ok?
YoMan
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 5:25 pm Szanowni Koleżaństwo,

Najpierw zakładasz nowy temat a potem po 15 minutach pytasz o to samo w innym?
Diodak

Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
[email protected]

Diodak wrote: Thu Nov 07, 2024 6:08 pm Przepraszam, jestem w gorącej wodzie kompany i mam sraczkę, że badziewie nie chce współpracować.
Są tutaj tacy, którym wszystko działa, a jak im coś nie działa to szukają rozwiązania i je znajdują, ale są też tacy którym nigdy nic nie pasuje i nie działa i wypisują od razu na forum to co im ślina na język przyniesie, byleby sobie ulżyć.
Proszę opisać problem w mailu do naszego serwisu to postaramy się znaleźć rozwiązanie i wyżej opisane przez Ciebie kłopoty zdrowotne być może bezpowrotnie miną.

Return to “Ogólna dyskusja”