Po sprawdzeniu RC w serwisie, sparowałem ją przed chwilą z BOX'em.
Niestety, po poprawnym dodaniu, głowica jest rozłączona. Ale.. pomimo statusu "rozłączony" reaguje sygnałem dźwiękowym na identyfikację
I co teraz?
Cloud mówi - rozłączony!
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
-
Zaktualizowała się. Daj jej może chwilę.
-
Status nie zmienił się.
Po wyjęciu baterii (reset zasilania) całkiem przestała reagować.
Po kolejnym wyjęciu baterii połączyła się.
Tylko skąd te 31 stopni jako zadana?
Po wyjęciu baterii (reset zasilania) całkiem przestała reagować.
Po kolejnym wyjęciu baterii połączyła się.
Tylko skąd te 31 stopni jako zadana?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Zaczekajmy w tym przypadku na @klew.
-
A była jakaś aktualizacja ze strony Auratona ?
Bo wydaje mi się że na wszystkich HM miałem wersje 2.1 a na RC 2.14. Dziś na różnych RC wersje są 2.14 lub 2.4.
W dodatku jeden RC zgłasza się jako Temperature Sensor.
Bo wydaje mi się że na wszystkich HM miałem wersje 2.1 a na RC 2.14. Dziś na różnych RC wersje są 2.14 lub 2.4.
W dodatku jeden RC zgłasza się jako Temperature Sensor.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Wszystkie aktualizacje Auratona są ściśle powiązane z wersją bramki. Nowe wersje produkcyjne powinny wyjść z wersją 24.11, która to wersja wprowadza sporo zmian. 24.11 nie ma w oficjalnych aktualizacjach ponieważ ta wersja zepsułaby bramki testowe, które są wymieniane u wszystkich testerów na te produkcyjne. Wersja RC powiązana z v24.11 Box-a to 3.1.
-
Firmware dla Box-a 24.11 rozwiązuje problem przypadkowego stanu "offline". Mogę go Ci udostępnić pod warunkiem, że masz Box-a wymienionego na wersję produkcyjną.lukfud wrote: Wed Nov 13, 2024 5:28 pm Po sprawdzeniu RC w serwisie, sparowałem ją przed chwilą z BOX'em.
Niestety, po poprawnym dodaniu, głowica jest rozłączona. Ale.. pomimo statusu "rozłączony" reaguje sygnałem dźwiękowym na identyfikację
I co teraz?
-
To akurat musi być jakiś drobiazg. Samo urządzenie się poprawnie zarejestrowało z poprawnymi kanałami. Z jakiegoś powodu zgłosiło że nazwa urządzenia za bramką to "Temperature Sensor" ale to nie powinno wpływać na działanie. Zweryfikujemy i poprawimy.robertklepacki94 wrote: Wed Nov 13, 2024 8:29 pm W dodatku jeden RC zgłasza się jako Temperature Sensor.
Edit...chyba się już nazwa poprawiła. Zgadza się ? Firmware RC zaktualizował się z 2.4 na 2.14
-
Dalej jest tak samo czyli 2.4 i zgłasza się jako TS.pzygmunt wrote: Wed Nov 13, 2024 9:27 pmTo akurat musi być jakiś drobiazg. Samo urządzenie się poprawnie zarejestrowało z poprawnymi kanałami. Z jakiegoś powodu zgłosiło że nazwa urządzenia za bramką to "Temperature Sensor" ale to nie powinno wpływać na działanie. Zweryfikujemy i poprawimy.robertklepacki94 wrote: Wed Nov 13, 2024 8:29 pm W dodatku jeden RC zgłasza się jako Temperature Sensor.
Edit...chyba się już nazwa poprawiła. Zgadza się ? Firmware RC zaktualizował się z 2.4 na 2.14
Dodatkowo zauważyłem że HM też ma dziwną wersje(2.14) taką jak RC.
Nie wiem czemu się tak dzieje ale miałem do tej pory HM 2.1 a RC 2.14. EDIT Teraz jeszcze zauważyłem że w jednym RC wskoczyła wersja 2.9
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Nadal mam wersję testową.pzygmunt wrote: Wed Nov 13, 2024 9:15 pmFirmware dla Box-a 24.11 rozwiązuje problem przypadkowego stanu "offline". Mogę go Ci udostępnić pod warunkiem, że masz Box-a wymienionego na wersję produkcyjną.lukfud wrote: Wed Nov 13, 2024 5:28 pm Po sprawdzeniu RC w serwisie, sparowałem ją przed chwilą z BOX'em.
I co teraz?