Niestety, po poprawnym dodaniu, głowica jest rozłączona. Ale.. pomimo statusu "rozłączony" reaguje sygnałem dźwiękowym na identyfikację
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
I co teraz?
Firmware dla Box-a 24.11 rozwiązuje problem przypadkowego stanu "offline". Mogę go Ci udostępnić pod warunkiem, że masz Box-a wymienionego na wersję produkcyjną.lukfud wrote: Wed Nov 13, 2024 5:28 pm Po sprawdzeniu RC w serwisie, sparowałem ją przed chwilą z BOX'em.
Niestety, po poprawnym dodaniu, głowica jest rozłączona. Ale.. pomimo statusu "rozłączony" reaguje sygnałem dźwiękowym na identyfikację
I co teraz?
To akurat musi być jakiś drobiazg. Samo urządzenie się poprawnie zarejestrowało z poprawnymi kanałami. Z jakiegoś powodu zgłosiło że nazwa urządzenia za bramką to "Temperature Sensor" ale to nie powinno wpływać na działanie. Zweryfikujemy i poprawimy.robertklepacki94 wrote: Wed Nov 13, 2024 8:29 pm W dodatku jeden RC zgłasza się jako Temperature Sensor.
Dalej jest tak samo czyli 2.4 i zgłasza się jako TS.pzygmunt wrote: Wed Nov 13, 2024 9:27 pmTo akurat musi być jakiś drobiazg. Samo urządzenie się poprawnie zarejestrowało z poprawnymi kanałami. Z jakiegoś powodu zgłosiło że nazwa urządzenia za bramką to "Temperature Sensor" ale to nie powinno wpływać na działanie. Zweryfikujemy i poprawimy.robertklepacki94 wrote: Wed Nov 13, 2024 8:29 pm W dodatku jeden RC zgłasza się jako Temperature Sensor.
Edit...chyba się już nazwa poprawiła. Zgadza się ? Firmware RC zaktualizował się z 2.4 na 2.14
Nadal mam wersję testową.pzygmunt wrote: Wed Nov 13, 2024 9:15 pmFirmware dla Box-a 24.11 rozwiązuje problem przypadkowego stanu "offline". Mogę go Ci udostępnić pod warunkiem, że masz Box-a wymienionego na wersję produkcyjną.lukfud wrote: Wed Nov 13, 2024 5:28 pm Po sprawdzeniu RC w serwisie, sparowałem ją przed chwilą z BOX'em.
I co teraz?