Problem z aplikacją na ios

skutacz
Been thanked: 1 time

Witam
Czy ma ktoś jeszcze problem z aplikacją supla na iPhone’ach dzisiaj po południu nie można wejść w poszczególne urządzenia np gkw01 nie można kliknąć i ustawiać temperatury tak samo reszta urządzeń do sterowania oświetleniem np row02 działają tylko suwaki na bok z opcją włącz i wyłącz. A po chwili aplikacja wyrzuca błąd (zamieszczam screen) czy jest jakaś informacja kiedy będzie poprawiony ten problem?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Usługi druku 3d
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Którą wersję aplikacji posiadasz ? Możemy podpiąć się pod Twoje konto ? Jeśli tak to wyślij na priv-a adres email konta.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
LukiSpajder
Has thanked: 25 times
Been thanked: 34 times

Mam ten sam problem , już od wczoraj wieczorem . Pisałem o tym tu:
viewtopic.php?t=16016&start=30
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

skutacz wrote: Sun Nov 17, 2024 7:11 pm Witam
Czy ma ktoś jeszcze problem z aplikacją supla na iPhone’ach dzisiaj po południu nie można wejść w poszczególne urządzenia np gkw01 nie można kliknąć i ustawiać temperatury tak samo reszta urządzeń do sterowania oświetleniem np row02 działają tylko suwaki na bok z opcją włącz i wyłącz. A po chwili aplikacja wyrzuca błąd (zamieszczam screen) czy jest jakaś informacja kiedy będzie poprawiony ten problem?
Kliknąłeś może na "Udostępnij"? Bo nie widzę, żadnego zgłoszenia z dzisiaj, a to zawsze pomaga w znalezieniu problemu.
skutacz

Tak klikałem udostępnij
Usługi druku 3d
mipolansk

A czy w ostatnim czasie też aktualizowałeś jakieś urządzenia?
skutacz

Tak było dodane urządzenie i właśnie sprawdziłem że po wypięciu go wszystko wraca do normy a po podpięciu po upływie jakiegoś czasu nie problem wraca, to dodaje urządzenie jest w innej sieci WiFi niż pozostałe czy to może powodować problem?
Usługi druku 3d
mipolansk

skutacz wrote: Mon Nov 18, 2024 1:39 pm Tak było dodane urządzenie i właśnie sprawdziłem że po wypięciu go wszystko wraca do normy a po podpięciu po upływie jakiegoś czasu nie problem wraca, to dodaje urządzenie jest w innej sieci WiFi niż pozostałe czy to może powodować problem?
Nie, mamy błąd w aplikacji, nowa aplikacja już się szykuje do wydania, więc proponuję na jeden/dwa dni na razie wyłączyć to urządzenie. Jak poprawka będzie dostępna, to dam znać.
skutacz

Ok dziękuję za informację, w takim razie czekam na aktualizację i dam znać czy działa
Pozdrawiam
Usługi druku 3d
mipolansk

skutacz wrote: Mon Nov 18, 2024 1:43 pm Ok dziękuję za informację, w takim razie czekam na aktualizację i dam znać czy działa
Pozdrawiam
Testowa aplikacja w wersji 24.11.01 powinna być dostępna w TestFlight.

Return to “Ogólna dyskusja”