A co potrzeba?
Ogólnie nie mam pzemów, a nawet jakbym miał, to z czasem słabo. Chyba że jest jakieś pytanie, na które mógłbym odpowiedzieć?
Sprawdzałem z Michałem i niestety na Pzem-ach pokazuje nieaktywna fazę w sensie nic się nie zmienia, ale jest widoczna w apce. Czy to wina urządzenia, czy softu GG?
Pokaż screeny co się wyświetla gdy jest wszystko ok i gdy nie ma jednej fazy na PZEMach,.lukasz06 wrote: Thu Nov 21, 2024 11:32 amSprawdzałem z Michałem i niestety na Pzem-ach pokazuje nieaktywna fazę w sensie nic się nie zmienia, ale jest widoczna w apce. Czy to wina urządzenia, czy softu GG?
Edit. Po wył 3 fazy nadal ja pokazuje, ale jest "zamrożona"klew wrote: Thu Nov 21, 2024 11:34 amPokaż screeny co się wyświetla gdy jest wszystko ok i gdy nie ma jednej fazy na PZEMach,.lukasz06 wrote: Thu Nov 21, 2024 11:32 amSprawdzałem z Michałem i niestety na Pzem-ach pokazuje nieaktywna fazę w sensie nic się nie zmienia, ale jest widoczna w apce. Czy to wina urządzenia, czy softu GG?klew wrote: Thu Nov 21, 2024 11:19 am
Nie jestem pewien na 100%, ale wydaje mi się, że apka pokazuje fazę jako nieaktywną, gdy pomiar napięcia jest zerowy.