Cześćkrzysiek1404 wrote: Fri Nov 22, 2024 6:53 pm Nie dopowiedziałem, potrzebuję fizycznego urządzenia które będzie w domu i na nim można ustawić wszystko ale z możliwości sterowania nim również przez suplę. Próbowałem coś czytać o autaronie ale nie mogę znaleźć jakiegoś kompendium wiedzy oi tym systemie. Na ich stronie jest w większości marketingowy bełkot dodatkowo nie ma cen tylko gdzie kupić i dalej trzeba grzebać. Nie mam czasu ani siły przekopywać się przez tematu na forum mające po 100 stron. Ten autaron wydaje się sensowny, może gdzieś ktoś opisał to w miarę przystępnie ??
Albo ktoś poleci co konkretnie muszę kupić ??
Najlepiej żeby to było dość proste w użytkowaniu, będę musiał zostawiać dom na kilka miesięcy więc chcę mieć podgląd na piec ale też domownicy, tzn żona i dzieci (dorosłe) muszą sobie z tym poradzić.
Dziękujemy Ci za opinię.
Piszesz o 2-3 termometrach, ale czym miałyby te termometry sterować? Wszystkie miałyby sterować piecem? W jaki sposób? Jakie masz ogrzewanie: grzejnikowe, podłogowe? Proszę o więcej szczegółów to będziemy mogli zrobić Ci kompletny i poprawny dobór potrzebnych urządzeń. Proszę o informację.