Podesłał byś maila, to podłączymy się i sprawdzimy?LukiSpajder wrote: Mon Nov 18, 2024 3:44 amkurus wrote: Sun Nov 17, 2024 9:51 pm U mnie działa wszystko poprawnie na dwóch telefonach.
Żółta kropka oznacza że, masz wersje z TestFlight.
Oki dzięki za info , ja cały czas mam aplikacje supla w dolnym pasku tam ta kropka znika . A z racji że od bardzo długiego czasu korzystam z testowej apki czasami zmieniając na oficjalna jeśli ma wyższy numer . To tej kropki nie widziałem . Od x czasu działo się to płynie . Teraz jak kombinowałem to odinstalowałem apke i po ponownym zainstalowaniu wrzuciło ją na główny ekran . Patrzę a tu żółta kropka - myślę se coś nie tak z apka ostrzeżenie co za kropka przecież nigdy jej nie było .
U Mnie dalej Aplikacja nie dział tak jakby nie mogła pobrać radnych z serwera po zainstalowaniu od nowa i zalogowaniu wszystkie kanały są bez ikon które zmieniłem . Maja te podstawowe . I jak tylko kliknę na menu to odrazu się zawiesza . Android działa ok .
Jak tu żyć bez Supli - jestem odcięty może chcą człowieka zmusić do przesiadki na androida
[i] Wersja 24.10
-
-
Poszło , zaraz się zaloguję w apce . Jak by coś to proszę pisać co mam robićmipolansk wrote: Mon Nov 18, 2024 6:16 amPodesłał byś maila, to podłączymy się i sprawdzimy?LukiSpajder wrote: Mon Nov 18, 2024 3:44 amkurus wrote: Sun Nov 17, 2024 9:51 pm U mnie działa wszystko poprawnie na dwóch telefonach.
Żółta kropka oznacza że, masz wersje z TestFlight.
Oki dzięki za info , ja cały czas mam aplikacje supla w dolnym pasku tam ta kropka znika . A z racji że od bardzo długiego czasu korzystam z testowej apki czasami zmieniając na oficjalna jeśli ma wyższy numer . To tej kropki nie widziałem . Od x czasu działo się to płynie . Teraz jak kombinowałem to odinstalowałem apke i po ponownym zainstalowaniu wrzuciło ją na główny ekran . Patrzę a tu żółta kropka - myślę se coś nie tak z apka ostrzeżenie co za kropka przecież nigdy jej nie było .
U Mnie dalej Aplikacja nie dział tak jakby nie mogła pobrać radnych z serwera po zainstalowaniu od nowa i zalogowaniu wszystkie kanały są bez ikon które zmieniłem . Maja te podstawowe . I jak tylko kliknę na menu to odrazu się zawiesza . Android działa ok .
Jak tu żyć bez Supli - jestem odcięty może chcą człowieka zmusić do przesiadki na androida
-
@mipolansk właśnie zaktualizowałem aplikację do 24.11.02 i aplikacja się nie uruchamia wisi na logo uruchamiania i zamyka się, wracająca do poprzedniej wersji jest to samo, nawet instalując oficjalna z AppStore wywala się, chyba muszę odinstalować
-
Dzięki za info, trochę dziwne, bo zazwyczaj instalacja wersji poprzedniej cofała zmiany. Udało się może wysłać raport z błędu?kurus wrote: Mon Nov 25, 2024 9:17 pm @mipolansk właśnie zaktualizowałem aplikację do 24.11.02 i aplikacja się nie uruchamia wisi na logo uruchamiania i zamyka się, wracająca do poprzedniej wersji jest to samo, nawet instalując oficjalna z AppStore wywala się, chyba muszę odinstalować
-
Tak wysłałem.mipolansk wrote: Mon Nov 25, 2024 9:26 pmDzięki za info, trochę dziwne, bo zazwyczaj instalacja wersji poprzedniej cofała zmiany. Udało się może wysłać raport z błędu?kurus wrote: Mon Nov 25, 2024 9:17 pm @mipolansk właśnie zaktualizowałem aplikację do 24.11.02 i aplikacja się nie uruchamia wisi na logo uruchamiania i zamyka się, wracająca do poprzedniej wersji jest to samo, nawet instalując oficjalna z AppStore wywala się, chyba muszę odinstalować
-
To na razie wycofamy te wersję i jutro jeszcze dokładniej sprawdzę.
-
U mnie poszła bez problemu.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Na nowo to pójdzie, coś musiałeś mieć w bazie czego nie przewidziałem
-
Mam wersję 24.11.01 (oficjalna) i mam trzy problemy:
1. To pierwszy raz tak mam że często jak uruchamiam aplikację, to niestety nie mogę przesunąć w prawo kanałów, szczególnie bram aby je otworzyć. Pomaga ubicie aplikacji i otwarcie ponowne.
2. Uruchamianie aplikacji bywało długie szczególnie jak przechodzi mi telefon między wi-fi, a LTE i pomaga ubicie i ponowne uruchomienie. Natomiast ostatnio mam ten problem bardzo często
3. Nowy problem z odczytem kanałów i po otwarciu aplikacji czasem nie widzę stanu bram (krańcówki) przez co otwieram albo zamykam bramy przeciwnie do zamierzenia. Stany bram czasem wracają po 5-10sek. albo ubicie aplikacji zawsze pomaga.
Ciekawe czy inni użytkownicy też takie zachowanie obserwują, a mam iphone 11 z iOS 18.1.1
1. To pierwszy raz tak mam że często jak uruchamiam aplikację, to niestety nie mogę przesunąć w prawo kanałów, szczególnie bram aby je otworzyć. Pomaga ubicie aplikacji i otwarcie ponowne.
2. Uruchamianie aplikacji bywało długie szczególnie jak przechodzi mi telefon między wi-fi, a LTE i pomaga ubicie i ponowne uruchomienie. Natomiast ostatnio mam ten problem bardzo często
3. Nowy problem z odczytem kanałów i po otwarciu aplikacji czasem nie widzę stanu bram (krańcówki) przez co otwieram albo zamykam bramy przeciwnie do zamierzenia. Stany bram czasem wracają po 5-10sek. albo ubicie aplikacji zawsze pomaga.
Ciekawe czy inni użytkownicy też takie zachowanie obserwują, a mam iphone 11 z iOS 18.1.1