Witam
od dwóch dni mam problem z SBW-02
posiadam 16 urzadzeń supla różnej maści w swojej farmie, odczyt prądu, rolety, gniazdka brama.
Od dokładnie dwóch dni mam problem z bramą i tym co ją obsługuje mianowicie SBW-02
Widzę urządzenie na stronie web, widzę w aplikacji. Nic nie było kompletnie zmieniane od kilku miesięcy i przedwczoraj. nagle z rana kiedy próbowałem z aplikacji z telefonu otworzyc bramę - nie mogę tego zrobić. Tak jak wczeniej na ekranie telefonu przesuwałem pozycje bramy w lewo i pojawiał sie przycisk otwórz/zamknij tak teraz tak, jakby to kompletnie nie działalo (było zbugowane) identyczny problem ma również żona na drugim telefonie (oba to iphone) Co ciekawe integracja przez home assistant działa i z ha mogę otworzyć, zamknąć brame. Z aplikacji supla nie mogę.
Czy ktoś jest w stanie tutaj mi pomóc ?
co ciekawe w aplikacji przy danym urządzeniu kiedy wybiore litere (i) to informacje o stanie wifi itd mi się pojawiają. Oczywiście urądzenie restartowałem ale jest bez poprawy
problem z SBW-02
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Rzeczywiście jest jakiś problem z apką na iOS.
Po starcie aplikacji nie mogę otwierać bramy, drzwi, furtki. Co ciekawe inny kanał drzwi działa poprwawnie.
Problem u mnie znika, gdy wejdę w "detale" jakiegoś innego kanału (np. włącznik światła) i wyjdę. Wtedy przyciski na liście zaczynają działać poprawnie.
Szukamy przyczyny problemu i poprawimy to
Po starcie aplikacji nie mogę otwierać bramy, drzwi, furtki. Co ciekawe inny kanał drzwi działa poprwawnie.
Problem u mnie znika, gdy wejdę w "detale" jakiegoś innego kanału (np. włącznik światła) i wyjdę. Wtedy przyciski na liście zaczynają działać poprawnie.
Szukamy przyczyny problemu i poprawimy to
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Pawel112233
@pzygmunt
wersja aplikacji 24.11.01
przycisk się nie pojawia po przesunięciu palcem - jako w jedynym z moich 16-stu urządzeń
tak. Oba to iphone
nie czuc wibracji ponieważ przycisk otwórz/zamknij sie nie pojawia
wersja aplikacji 24.11.01
przycisk się nie pojawia po przesunięciu palcem - jako w jedynym z moich 16-stu urządzeń
tak. Oba to iphone
nie czuc wibracji ponieważ przycisk otwórz/zamknij sie nie pojawia
-
Pawel112233
czy jest jakaś roadmapa która określa kiedy to zostanie naprawione ?
noie ukrywam,że jest to uciązliwe
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Poprawka jest dostępna w testflight na iOS. Powinna być oficjalnie wydana do sklepu dziś, chyba że jeszcze jakiś istotny problem tam się znajdzie.Pawel112233 wrote: Fri Dec 06, 2024 6:06 am czy jest jakaś roadmapa która określa kiedy to zostanie naprawione ?
Od wydania do pojawienia się w sklepie, z reguły mija kilka dni (Apple robi review itp)
Najlepsze suple dla Twojego domu