Jasko
Witam, potrzebuje pomocy, jak otworze suple.org po zameldowaniu i kliknięciu na lokalizacje nie pokazuje mi zaspanych lokalizacji tylko są belki bez napisów, było wszystko w porządku, ale od paru tygodni nie działa. Po wciśnięciu na lokalizacje nic się nie otwiera.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Wyłacz automatyczne tłumaczenie strony.Jasko wrote: Thu Dec 05, 2024 1:37 pm Witam, potrzebuje pomocy, jak otworze suple.org po zameldowaniu i kliknięciu na lokalizacje nie pokazuje mi zaspanych lokalizacji tylko są belki bez napisów, było wszystko w porządku, ale od paru tygodni nie działa. Po wciśnięciu na lokalizacje nic się nie otwiera.Supla Lokalizacja.JPG
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
W Cloud jest błąd, który ma taki objaw i występuje on dla języków innych niż polski i angielski. Także usatw w Cloud jeden z tych języków i wyłącz tłumaczenie i będzie ok.Jasko wrote: Thu Dec 05, 2024 1:37 pm Witam, potrzebuje pomocy, jak otworze suple.org po zameldowaniu i kliknięciu na lokalizacje nie pokazuje mi zaspanych lokalizacji tylko są belki bez napisów, było wszystko w porządku, ale od paru tygodni nie działa. Po wciśnięciu na lokalizacje nic się nie otwiera.Supla Lokalizacja.JPG
Poprawka do Clouda będzie niedługo.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Jasko
Dzięki za odpowiedz, po przestawieniu na polski działa, jak loguje się na niemieckim to nie. Dzięki