Jasko

Witam, potrzebuje pomocy, jak otworze suple.org po zameldowaniu i kliknięciu na lokalizacje nie pokazuje mi zaspanych lokalizacji tylko są belki bez napisów, było wszystko w porządku, ale od paru tygodni nie działa. Po wciśnięciu na lokalizacje nic się nie otwiera.
Supla Lokalizacja.JPG
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

Jasko wrote: Thu Dec 05, 2024 1:37 pm Witam, potrzebuje pomocy, jak otworze suple.org po zameldowaniu i kliknięciu na lokalizacje nie pokazuje mi zaspanych lokalizacji tylko są belki bez napisów, było wszystko w porządku, ale od paru tygodni nie działa. Po wciśnięciu na lokalizacje nic się nie otwiera.Supla Lokalizacja.JPG
Wyłacz automatyczne tłumaczenie strony.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Jasko wrote: Thu Dec 05, 2024 1:37 pm Witam, potrzebuje pomocy, jak otworze suple.org po zameldowaniu i kliknięciu na lokalizacje nie pokazuje mi zaspanych lokalizacji tylko są belki bez napisów, było wszystko w porządku, ale od paru tygodni nie działa. Po wciśnięciu na lokalizacje nic się nie otwiera.Supla Lokalizacja.JPG
W Cloud jest błąd, który ma taki objaw i występuje on dla języków innych niż polski i angielski. Także usatw w Cloud jeden z tych języków i wyłącz tłumaczenie i będzie ok.
Poprawka do Clouda będzie niedługo.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Jasko

Dzięki za odpowiedz, po przestawieniu na polski działa, jak loguje się na niemieckim to nie. Dzięki

Return to “Pomoc”