Z przyjemnością potestuję
Pomożesz w trenowaniu sztucznej inteligencji ?
-
kris.sg
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Dzięki za wylosowanie
■Rpi4(m.2) Supla Cloud, Scripts ■Rpi3(sd) SD: 6x MI ATC, 1x W.S.
ROLETY_V3 x12 ■SWITCH_DUAL x4 ■GATE_MODULE_V3 x1 ■SOCKET_SSR x1 ■SMOKE_MODULE x1
SONOFF_TOUCH x4 ■YUNSCHAN x1 ■STAITCASE_DIMMER x1 ■MEW-01 x2 ■mROW-02 x1 ■LEW-01 x1
POW_R2 x2 ■SP111 x3
ROLETY_V3 x12 ■SWITCH_DUAL x4 ■GATE_MODULE_V3 x1 ■SOCKET_SSR x1 ■SMOKE_MODULE x1
SONOFF_TOUCH x4 ■YUNSCHAN x1 ■STAITCASE_DIMMER x1 ■MEW-01 x2 ■mROW-02 x1 ■LEW-01 x1
POW_R2 x2 ■SP111 x3
-
Patryk
Ja już dostałem.
Dzięki
Dzięki
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fajnie! Masz super prezent na święta
Moja wiadomość z danymi do wysyłki dalej nie została nawet odczytana
Moja wiadomość z danymi do wysyłki dalej nie została nawet odczytana
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
Patryk
@ERGOenergia
W/g mnie musielibyście "dopracować" oświetlenie.
To była najwieksza trudność, żeby tak ustawić kamerę, aby nie było odbicia światła.
Może jak by te "szkiełko" było mleczne, tak jak to jest w żarówkach led-owych, albo cztery diody na rogach też mleczne, albo diody dookoła, tak jak jest to w kamerach.
Przydał by się również, przynajmniej w trybie konfiguracji, podgląd online, bo te robienie i odświeżanie zdjęć po każdym przestawieniu, to nie jest dobre rozwiązanie.
Może jakaś osobna apka, na czas ustawiania kamery ?
Ps.
Tak udało mi się ustawić:
To była najwieksza trudność, żeby tak ustawić kamerę, aby nie było odbicia światła.
Może jak by te "szkiełko" było mleczne, tak jak to jest w żarówkach led-owych, albo cztery diody na rogach też mleczne, albo diody dookoła, tak jak jest to w kamerach.
Przydał by się również, przynajmniej w trybie konfiguracji, podgląd online, bo te robienie i odświeżanie zdjęć po każdym przestawieniu, to nie jest dobre rozwiązanie.
Ps.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
adrian4477
- Has thanked: 3 times
Do mnie również sprzęcik dotarł - dzięki!
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, bogaty zestaw, niczego nie brakuje.
Jedyne do czego bym się przyczepił podczas montażu to jakość wydruków - osobiście miałem problem z wciśnięciem śrub do złączek - otwory były za ciasne. Gdyby chociaż śruby były trochę dłuższe, to dało by się je "wciągnąć" w otwór skręcaniem, a tak to musiałem posiłkować się kombinerkami.
Napotkałem jeden problem w Cloud. Ustawiłem jednostki jako m3 i podczas wpisywania max dozwolonego przyrostu, po kliknięciu poza obszar pola edycji wartości dodawana jest cyfra 3. Gdy usunę jednostkę "m3" problemu nie ma. Ficzer?
Co do jakości zdjęcia wydaje mi się, że jest git.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, bogaty zestaw, niczego nie brakuje.
Jedyne do czego bym się przyczepił podczas montażu to jakość wydruków - osobiście miałem problem z wciśnięciem śrub do złączek - otwory były za ciasne. Gdyby chociaż śruby były trochę dłuższe, to dało by się je "wciągnąć" w otwór skręcaniem, a tak to musiałem posiłkować się kombinerkami.
Napotkałem jeden problem w Cloud. Ustawiłem jednostki jako m3 i podczas wpisywania max dozwolonego przyrostu, po kliknięciu poza obszar pola edycji wartości dodawana jest cyfra 3. Gdy usunę jednostkę "m3" problemu nie ma. Ficzer?
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
Ten moduł w środku to jest esp32 cam który ma fabrycznie 1 diodę.Patryk wrote: Thu Dec 12, 2024 3:11 pm @ERGOenergia
Ps.
-
Juszczaczek1
- Been thanked: 2 times
U mnie to samo wpisałem 1 a wyszły takie kwiatkiadrian4477 wrote: Thu Dec 12, 2024 3:56 pm
-
Patryk
Czy godzina z "zdjęcia" mogła by być w/g strefy czasowej, a nie UTC ?